Agresorul controlorului RAT a fost reținut de polițiști

Agresorul controlorului RAT a fost reținut de polițiști

UPDATE „Verificările efectuate au  relevat faptul că agresiunea a fost determinată de identificarea în mijlocul de transport în comun a mamei persoanei suspecte, care nu deținea bilet de călătorie. În acest context, s-a stabilit că, în timp ce autobuzul era oprit în staţia «Astra» din municipiul Braşov, în mijlocul de transport a urcat persoana suspectă, care, fără a invoca un motiv, a lovit persoana vătămată, creând o stare de temere în rândul celorlalţi călători”, se arată într- un comunicat de presă al IJP Brașov.

Din informațiile noastre, agresorul a urmărit autobuzul pe strada Lungă cu un autoturism, claxonând și făcând „semene” cu farurile, iar în stația de autobuz a blocat efectiv autobuzul parcând mașina în fața acestuia.

În cauză a fost dispusă măsura reţinerii suspectului, în baza unei ordonanţe, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov cu propunere de arestare preventivă.

Scandal monstru marți, într-un autobuz al RAT Brașov, care s-a încheiat cu agresiuni, după cum ne-a relatat un cititor, care a fost martor la incident.

Un echipaj de controlori a depistat „o doamnă” fără bilet, pe strada Lungă, pe traseul 28. Controlorii i-au solicitat să nu coboare din autobuz, urmând ca la capăt de staţie, în Livada Poștei, să fie predată, conform protocolului, poliţiştilor locali.

Numai că, în stația de la Curtea de Fier, în autobuz s-au urcat doi indivizi cu mușchii frumos tatuați, care au smuls-o pe „pisi” din mâinile controlorilor, iar pe unul dintre ei l-a bătut, după care au plecat…

La locul incidentului a venit un echipaj de SMURD, care a dus victima la Spitalul Județean Brașov, unde i s-au făcut mai multe radiografii și a rămas sub observația medicilor.

De asemenea, polițiștii au preluat cazul și încearcă să-i identifice pe agresori.

 1. „conform protocolului” – despre ce protocol e vorba cand civilii aia imbracati in albastru te retin fara voia ta, constituind obiectul a minimum o infractiune? Politia se solicita prin apel de urgenta, nu prin blocarea usilor si retinerea pasagerilor.

  Reply
 2. Controlorii nu au niciun drept sa retina un calator. Nici macar Politia Locala nu poate face retineri. Cei doi musculosi au i tervenit in legitima aparare, foarte bine au facut.

  Reply
 3. Dar cand nesimtirea soferilor de la RAT atinge culmea? RAT nici macar decenta sa raspunda la sesizari nu are. Mizerie, nesimtire, neglijenta si oraznicie. Asta e RAT Brasov momentan.

  Reply
 4. Victima dusa la Spitalul Județean Brașov, unde i s-au făcut mai multe radiografii și a rămas sub observația medicilor banuim ca este „doamna” prinsa fara bilet si sechestrata in autobuz, nu? Ca nu este de competenta controlorilor (care nu au nici uniforme) sa retina persoane in autobuz nici macar pentru 2 lei. Din cate stie fiecare e cam sechestrare, daca femeia le face plangere s-ar putea lasa cu ceva parnaie. Ce urmeaza, se urca orice neica nimeni pretinde a e controlor, cu un asa zis ecuson de gat pe care oricum nu stie nimeni cum ar trebui sa arate, invoca faptul ca nu e validat cum trebuie cardul sau biletul si te duce la capat sau unde vor ei asa zisii controlori si se lasa cu violuri sau cine stie ce?

  Reply
  • Daca gandeai si cu celalalt neuron si chiar te interesau drepturile tale te gandeai ca daca ai dubii in privinta ecusonului poti solicita legitimatia vizata,dar asa ramai doar un frustrat care la un moment dat a fost prins fara bilet.

   Reply
 5. Din cauza gibonilor care gandesc precum cei de mai sus orasul asta ar putea sa inceapa sa semene cu alte orase. Noroc ca sunt din ce in ce mai putini si lumea chiar e civilizata. Gibonilor, inainte sa molfaiti ca „aveti drepturi”, scoteti-va ramele dintre degete si aflati ca aveti si indatoriri.

  Reply
  • La cat de prost esti, e si normal ca ti-ai pus numele asta ! Mai idiotule, gandeste si tu putin, chiar daca e cam greu pentru tine… De cand a ajuns un angajat al unei regii sau societati sa te sechestreze dupa bunul plac ? Sper sa vina ziua cand cea sechestrata va fi chiar mama ta !

   Reply
 6. Ca sa eviti astfel de situații, cumpara-ți bilet.

  Reply
 7. Pt toti boii de mai sus…daca un controlor nu are dreptul sa retina o persoana pt 2 lei, trebuie mutilata? Voi ganditi cu capul de jos se pare…

  Reply
 8. As fi procedat exact la fel…..unii controlori sunt niste gunoaie ..te jignesc te iau la misto si te mai si imbrancesc prin autobuz si din alea…pai da-te-n mortii tai sa fi fost maicamea aia, la fel il carpeam pe bulangiu…

  Reply
 9. maie era o persoana acolo care a fost agresata de agent rat si avea bile.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.