Mamă şi fiu ameninţaţi cu moartea, în cartierul Bartolomeu

Mamă şi fiu ameninţaţi cu moartea, în cartierul Bartolomeu

Clipe de groază pentru o femeie si fiul acesteia, după ce au fost ameninţaţi cu moartea chiar de capul familiei. Incidentul a avut loc, duminică, în cartierul Bartolomeu, într-un bloc situat pe strada Lânii.

Potrivit anchetatorilor coordonați de un procuror din Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, un bărbat care se afla sub influența băuturilor alcoolice a provocat scandalul, amenințându-și cu un cuțit atât soția, cât și fiul în vârstă de 13 ani. Înainte de a pune mâna pe cuțit, agresorul i-a bătut pe cei doi.

„Pe fondul consumului de băuturi alcoolice a provocat un scandal în familie, ocazie cu care și-a lovit soția, dar și pe copilul minor în vârstă de 13 ani. Acesta din urmă are nevoie de două zile de îngrijiri medicale. În același context, inculpatul, având în mână un cuțit de bucătărie, i-a amenințat cu moartea pe cei doi. Acțiunea violentă a inculpatului a încetat doar după intervenția polițiștilor, care l-au reținut pe agresor”, a explicat, pentru BrașovTV.com, prim procurorul Florin Postolache de la Parchetul Judecătoriei Brașov.

Polițiștii sosiți de urgență la fața locului l-au imobilizat pe agresor, l-au reținut pentru 24 de ore, pentru loviri și alte violențe, iar luni l-au prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Brașov.

Agresorul a contestat decizia prin care a fost arestat. Situația va fi analizată în zilele următoare și la Tribunalul Brașov.

Până în momentul pronunțării sentinței definitive în cazul celor două acuzații, ființează prezumția de nevinovăție.

Foto: arhiva

Leave a Reply

Your email address will not be published.