BARBER BATTLE AMERICAN STYLE, show de excepție la Brașov

BARBER BATTLE AMERICAN STYLE este primul concurs internațional de frizerie ce va fi organizat in România. Juriul este format de unii dintre cei mai buni barberi din lume: Chris Bossio, Dave Diggs si Globalcuts.
Aceștia vor veni din America pentru prima oară in Europa, la Brasov, pentru acest eveniment unic si vor face demonstrații si seminarii înaintea probelor de concurs.
Concursul se va desfășura in 10 si 11 iunie, iar in prima zi va fi secțiunea FREESTYLE – o proba in care concurenții vor executa o tunsoare la alegere. Aici se va puncta originalitatea si creativitatea, iar in a doua zi, respectiv 11 iunie, va fi secțiunea FADE – proba in care se va puncta strict fade-ul, adică tehnica, pentru a obţine o tunsoare curată si bine realizată de către frizer.
„Ținem sa precizam ca, intr-o competiție adevarata a frizerilor, asa cum vedem si in SUA, se jurizează execuția tunsorii si nimic altceva, asa cum am văzut ca s-a întâmplat la un concurs in București, care se dorea a fi concurs de frizerie, insa a deviat prin a juriza îmbrăcămintea si atitudinea frizerilor si a modelelor…”, au declarat pentru newsbv.ro organizatorii evenimentului.
Duelul Frizerilor din iunie va da șansa oamenilor din aceasta branșa sa se afirme atat in Europa, cat si in Statele Unite ale Americii. Câștigătorii premiului întâi de la ambele sectiuni vor pleca in America si vor participa alături de cei de acolo la Barber Battle (toate cheltuielile: bilete de avion, cazare, masa, masina la dispoziție pe perioada șederii si taxa la concurs vor fi suportate de Breasla Frizerilor). Suma totala a premiilor depășește zece mii de euro.
Organizatorii sunt Breasla Frizerilor, La Barberia si Primăria Brasov. Gazda va fi Filarmonica din Brasov – Sala Patria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.