Nicolae Vlad Popa și Adrian Oprică se luptă pentru șefia organizației municipale Brașov a PNL

Nicolae Vlad Popa și Adrian Oprică se luptă pentru șefia organizației municipale Brașov a PNL

Fostul senator Nicolae Vlad Popa a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că a decis să candideze la șefia organizației municipale a PNL Brașov, pentru că în alegeri nu a existat o motivaţie la nivel de municipiu pentru a mobiliza alegătorii la vot, motiv pentru care liberalii au pierdut zeci de mii de voturi.

„Mă bazez pe ce am acumulat ca experienţă, pe voturile care le-am avut ca senator ale uninominal în 2012 şi vreau să îmi pun în slujba organizaţiei municipale această experienţă. Sunt sigur că membrii de partid din municipiul Brașov mă vor susține şi această dată. Pe 5 aprilie vor fi alegerile municipale la PNL. A fost fixată o dată foarte, foarte apropiată. Bine ar fi fost să fie sâmbăta, ca oamenii să aibă liber şi să poată veni de dimineaţă. Această dată nu face să ajute participarea membrilor de partid din organizația municipală. Aceasta este decizia la nivel municipal, o respectăm și facem un efort să participe”, a declarat N.V. Popa.

Sâmbătă este termenul de depunere a candidaturilor. Din ce se cunoaște la aceată oră, unalt candidat este Adrian Oprică, liderul consilierilor locali liberali și președinte al organizației municipale a PNL.

La județ, alegerile vor fi făcute pe 27 aprilie, iar candidat este Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via