Braşovenii pot face sesizări printr-o aplicație lansată de primărie

Braşovenii pot face sesizări printr-o aplicație lansată de primărie

Primăria Braşov a lansat o aplicație prin intermediul căreia braşovenii pot transmite sesizările direct către această autoritate publică sau îşi pot face programări la „Evidenţa Persoanelor”.

Aplicația „My Brasov City”, este disponibilă pentru dispozitivele de tip smartphone care folosesc sisteme de operare Android, urmând ca în perioada următoare să fie disponibile şi aplicaţiile pentru terminalele iPhone.

„Aplicaţia pentru telefoanele mobile are, în prezent patru secţiuni, dar, în timp, va fi dezvoltată. Prima secţiune este «Raportare incidente», unde braşovenii care au un cont de utilizator pot depune sesizări şi pot încărca poze, pentru ilustrarea reclamaţiilor. De asemenea, există secţiunea «e-Funcţionar» care permite completarea unor formulare on-line sau pot afla informaţii utile. În secţiunea «Evidenţa persoanelor» se pot face programări la acest serviciu, iar la secţiunea «Evenimente» poate fi consultată agenda culturală”, a declarat Gabriela Vlad, şeful Serviciului IT din Primăria Braşov, citat de BunaZiuaBrasov.

Ea a precizat că singurele cheltuieli legate de dezvoltarea acestei aplicaţii sunt cele legate de publicarea lor pe platformele App Store sau Google, costul total fiind de aproximativ 200 de euro.

Loading...
 1. as dori sa intreb ,cine se ocupa cu reciclarea deseurilor in zona schei mai eczact pe str. invatatorilor,deoarece acolo se afla niste containere pline ochi cu deseuri de hirtie si mase plastice, de circa 2(doua saptamini), e mai mare rusinea,trec straini si se uita mirati!

  Reply
 2. Marius Marinache august 14, 2018, 8:57 am

  Domnule Primar
  Ma numesc Marinache Marius locuiesc in str.Livada Vulturului nr.7 .Va rog cand se actioneaza cu substante contra tantarilor in cartierul Astra ca in ceilalti ani ca anul acesta nu au fost astfel de actiuni?
  Multumesc!

  Reply
 3. Tureatca Vasile august 24, 2018, 7:40 pm

  Domnule primar
  În tot cartierul Carfil (uzina 2)sunt zile când este un miros de gunoi în descompunere.Nu este de la o ghena de gunoi ,mirosul este în tot cartierul.Cred ca este de la rampa de gunoi .Mulțumim.

  Reply
 4. buna ziua,doresc sa sesisez faptul ca in dreptul blocului de pe strada Lamaitei nr. 141,bl.6,se afla 2 banci care nu au fost puse de catre Primarie,banci folosite de tot felul de indivizi care tulbura seara de seara linistea,arunca feluritedeseuri,producind multa mizerie.Avem rugamintea sa fie ridicate.Multumim anticipat!

  Reply
 5. Rog fluidizare trafic prin semaforizare în zona ocolitoare Brasov-Decathlon unde se circula pe sub pod pe o singura banda disponibila.
  Dimineata în jurul orei 7:50 se formează cozi de mașini în sensul de mers către Decathlon.
  Prin utilizarea semaforului care este deja montat în zona s-ar putea fluidiza traficul măcar la orele dimineții.
  Mulțumesc anticipat ptr. răspuns.

  Reply
 6. Domnule primar de Brasov ,vi se pare normal ca un transportator de marfa cu un Tir (șoferul)sa lase camionul pe unde poate la intrare in Bv. si sa meargă personal sa plătească 320lei Libera trecere pt.a putea descărca sau încărca din Brașov ? Daca nu stiti noi conduc.auto avem un program de lucru pe care il irosim la coada la ghișeele din primăria pe care o patronați.Reveniți va si faceti ce trebuie ca sa putem plati la benzinărie cum se face in toată Romania !

  Reply
 7. Domnule Primar,
  Ma numesc Lazar Irina si locuiesc pe str. Gradinarilor, nr, 10. De cateva saptamani becul de pe strada din fata portii este ars. Va rog frumos sa trimiteti pe cineva sa schimbe becul sa fie lumina pe strada. Multumesc frumos!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.