Paznic, cercetat penal după ce a împușcat doi câini

Paznic, cercetat penal după ce a împușcat doi câini

Polițiștii din Dumbrăvița au fost sesizați, prin numărul unic 112,  că la ieșirea din sat un bărbat a împușcat un câine.

„Polițiștii, însoțiți de un specialist criminalist, s-au deplasat la fața locului, respectiv la ieşire din sat Dumbrăviţa, prin str. Picului, pe un câmp, în extravilanul comunei Dumbrăviţa, în zona numită Calea Pădurii-Crucea de Sus, unde au constatat că  cele sesizate se confirmă, pe câmp fiind găsiţi doi câini, decedați, la o distanţă de a proximativ 250 metri unul faţă de celălalt, aceştia prezentând urme de plăgi prin împuşcare”, se arată într-un comunicat de presă al IJP Brașov.

Polițiștii au stabilit că bărbatul, de 42 de ani, este angajat ca paznic de vânătoare în cadrul Fondului Cinegetic 12 Vlădeni, precum şi faptul că zona unde a avut loc evenimentul se află în perimetrul Fondului Cinegetic 12 Vlădeni.

Polițiștii au  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii ” uz de armă făr drept”, urmând ca la finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unității de parchet competente.

  1. Nu se plictisea, a fost chemat, că și alte dați, de consilierul local Grămadă Dumitru. Mai mult decât atât, consilierul de afla și el pe camp, fiind „gonasul”, fugarind de fapt câinii din sat, din zona de case, către „fondul de vânătoare”. Există martori în acest sens, exista dovezi!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.