Kadas, săgeata PSD care face jocurile sub privirile îngăduitoare ale conducerii PNL Braşov

Situaţie penibilă la PNL, unde liderul filialei judeţene, Adrian Veştea, a fost făcut de râs la Săcele, unde preşedintele Consiliului Judeţean Braşov a promis că liberalii vor susţine un reprezentant UDMR la funcţia de viceprimar.

Consilierii locali ai PNL Săcele a votat cot la cot cu cei de la PSD, ALDE şi PMP pentru schimbarea viceprimarului UDMR, Géczi Gellért. Însă bomboana pe coliva administraţiei săcelene a venit în momentul în care liberalii au votat un viceprimar PSD, în contextul în care şi primarul e social-democrat!

Surse neoficiale spun că artizanul unei astfel de negocieri catastrofale pentru liberali este consilierul judeţean Andi Kadas, cel care şi-a asumat câştigarea alegerilor pentru Săcele cu Lucian Pascu, dar rezultatul a fost catastrofaul pentru PNL. Însă, când e vorba de interese (evident mai mult personale sau de grup, nu ale comunității), o mână spală pe alta iar Pascu a ajuns cu susținere politică administratorul orașului.

Joi a venit și momentul în care PNL a plătit pentru înțelegerea cu PSD: a votat pentru un viceprimar social-democrat, că, deh, așa a negociat Kadas.

Reacția de la județ a venit, pe pagina oficială de Facebook a PNL Brașov: „Votul consilierilor locali ai PNL Săcele și acțiunea de ieri, 23 martie 2017, prin care aceștia au schimbat viceprimarul municipiului Săcele, nu reprezintă poziția oficială a Filialei Județene a Partidului Național Liberal Brașov. Conducerea Partidului Național Liberal Brașov se va întâlni săptămâna viitoare pentru a lua o decizie politică asupra celor întâmplate”, sună sec un anunț care se vrea oficial.

Problema este că blatul cu PSD pe care îl face Kadas nu este o noutate. Am scris AICI, la momentul respectiv. Mai mult, la limită cu ridicolul, ca să nu scriem altfel, Kadas şi-a dat demisia dintr-o funcţie pe care ar fi putut să o ocupe vreodată….  El nu este decât membru supleant al Comitetului Județean Executiv al organizației, care, practic, nu este o funcție. A demisionat, așadar, din… nimic!

CITEŞTE ŞI Strada cere jos PSD, liberalii o pun de una mică pe la spate…

Iar dacă vreţi o prezentare completă a activităţii consilierului judeţean Andi Kadas, citiţi şi următorul articol: Scandalul gardului lipsă de la Aeroport: Kadas sau Butuza sunt vinovați?

În acest context, preşedintele PNL Braşov, care se pare că este Adrian Veştea, ar trebui să explice oficial până când liberalii se joacă de-a opoziţia, iar când este vorba de deicizii politice trepăduţi din partid îşi fac jocurile după propriul interes.

Că dacă mai vorbim de integritate, corectitudine politică, noi nu facem blaturi politice etc., înseamnă să jignim orice om de bună credință…

P.S.: Pentru vrăjeli de-astea cu decizii care se iau de capul unora, de pactizare cu dușmanul, nu funcționează retragerea sprijinului politic sau demiterea din partid??

  1. Si un consilier PER a votat : 5 PSD + 5 PNL + 1 ALDE + 2 PMP + 1 PER = 14 voturi.

    Reply
  2. Ce nu s-a specificat in articol: consilierii PNL aveau de ales intre un PSD-ist si un membru al grupului PNL!!!

    Reply
  3. Pentru cine nu stie, Kadas e omul lui Scripcaru . Si lui Scripcaru nu prea ii mai pasa de PNL fiindca a fost indepartat. Cel putin aparent.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.