FOTO Iată cum va arăta Superland Shopping Center

La această oră se lucrează la ultimele detalii pentru amenajarea Superland Shopping Center, care va funcționa în cadrul celui mai mare parc de distracții pentru copii din Europa.

Vor fi 26 de magazine, destinate în principal copiilor, dar şi pentru părinţi, care pot găsi haine şi accesorii. Vor fi magazine gen „mama şi copilul”, magazine cu încălţăminte şi haine de sport pentru copiii de toate vârstele, magazin de încălţăminte „de zi cu zi”, un candy bar şi o cafenea.

Bineînţeles, nu lipsesc nici spaţiile pentru jucării. Deocamdată, administratorii Superland ne-au dezvăluit că au selectat firme care vor comercializa jucării din lemn, din Germania, precum şi roboţi modulari, cu motoare electrice, care se pot monta şi demonta sub mai multe forme.

„La această oră mai avem doar cinci spaţii libere, de aproximativ 60 de metri pătraţi fiecare. Avem solicitări pentru ele, dar selectăm companiile cu care lucrăm, pentru că ne dorim să avem o ofertă cât mai diversificată. Firmele interesate ne pot contacta la 0368/408.100 sau pe mail secretariat@lhel.ro”, a precizat pentru newsbv.ro Florin Păunescu, administratorul parcului de distracții Superland.

CLICK pe poze entru a se mări!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via