Hochei: „Lupii” au pierdut prima partidă din finala pentru titlu

Hochei: „Lupii” au pierdut prima partidă din finala pentru titlu

Corona Braşov Wolves a pierdut primul meci din finala Campionatului Naţional de hochei, disputat vineri la Braşov, cu Miercurea Ciuc.

Corona Braşov Wolves – SC Miercurea Ciuc 1-3 (1-1, 0-1, 0-1).

Scorul a fost deschis de echipa din Miercurea Ciuc, în min. 11,18, prin Radim Valchar, după care ,,lupii” au egalat, prin Tomas Klempa (min. 13,42)

Ciucanii au jucat mai bine, mai atent în apărare, fără să comită greşeli decisive. Nu acelaşi lucru se poate spune despre echipa Braşovului, care a încasat un gol la o mare greşeală a lui Clarke, în repriza a doua. Şi tot în partea a doua a meciului, Corona Braşov Wolves a fost sancţionată cu lovitură de penalitate, parată de portarul Toke .

În a treia parte a meciului, ,,lupii” s-au chinuit pur şi simplu, însă nu au avut sorţi de izbândă în faţa unei apărări grupate în jurul excelentului portar Otto Onodi, scrie coronapress.ro.

Spre final, jucătorii braşoveni au scos portarul dar au încasat rapid al treilea gol.

Al doilea meci se va disputa, sâmbătă tot la Braşov, de la ora 18,30.

Seria finalei cuprinde maximum şapte meciuri, cu un meci mai mult pe gheaţa echipei braşovene, clasată pe primul loc la finalul sezonului regulat. Finala va fi câştigată de echipa care va acumula prima patru victorii.

Meciurile finalei sunt conduse de o brigada de arbitri din Slovacia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.