Accident pe DN1, cu patru victime, la Vlădeni

Accident cu patru victime pe DN1, la ieșirea din Vlădeni spre Perșani. Au fost transportaţi doi copii la Spitalul Clinic de copii, iar doi adulți la Spitalul Clinic Județean de Urgență, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Patru persoane au fost rănite după un accident care s-a petrecut sâmbătă seara pe DN1, la ieșirea din Vlădeni spre Perșani. Accidentul s-a produs între un TIR răsturnat pe șosea și un autoturism care a intrat în TIR.

Toate cele patru victime se aflau în autoturism, una fiind încarcerată. Cei doi copii au vârste între doi și șapte ani. Unul dintre ei se află în stare gravă. La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o ambulanță și un echipaj cu apă și spumă. Traficul în zonă este blocat, potrivit sursei citate.

„Copilul de șapte ani era inconștient, intubat, iar altul de 11 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și la membrele superioare. O persoană de sex feminin, în vârstă de 38 de ani a fost transportată la spital cu dureri toracice și de bazin. Cea de a patra victimă, un bărbat, are fractură deschisă la genunchiul drept, femur drept și tibie și contuzie toracică”, a precizat Sfreja.

În județul Brașov plouă de câteva ore, carosabilul fiind umed. În zona Vlădeni-Perșani se produc frecvent accidente rutiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.