blog-logo

Liceenii săceleni, câştigători ai unui concurs realizat de Agenţia pentru Protecţia Mediului

Agenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu a desemnat premianţii concursului video „Focus pe adaptarea la schimbările climatice” derulat în cadrul proiectului „Calea verde spre dezvoltare durabilă”, finanţat prin Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European, Granturile SEE 2009-2014:

Astfel, la categoria de studiu liceal, câştigător a fost desemnat videoclipul Adaptarea la schimbările climatice, realizat de Buta Andreea Iuliana şi Haghel Elisabeta de la Liceul Teoretic „ Moroianu” din Săcele, judeţul Braşov.

La categoria de studiu universitar, cel mai bun a fost  videoclipul Grădina mea ecologică, realizat de Mitronici Mihăiţă şi Nicu Cătălina, Facultatea de Ştiinţe, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, iar premiul de popularitate a revenit videoclipului Atenţie, suntem în pericol!, realizat de echipa alcătuită din Buhoiu Dragoş şi Guştiuc Andreea,  studenţi la  Facultatea de  Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Alte articole:   Polițiștii din Brașov au dat, vineri, amenzi în valoare totală de 9.200 de lei

Echipele câştigătoare vor primi două computere portabile. Premierea va avea loc la sfârşitul lunii martie 2017, în Sibiu.

Distribuie dacă îți place!
  1. Si din Sacele vin hoardele – patrule de tigani la containere. Rezultatul pentru mediu se stie: platforme vandalizate, gunoi imprastiat pe jos care se raspandeste in oras, porci crescuti cu resturile din gunoaie (trichineloza), tigani plin de gunoi care pun mana pe clantele magazinelor, autobuzelor, etc. Pe scurt o sursa de infectie si poluare.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.