#rezist anti PSD la Brașov

20.15 În Piaţa Sfatului sunt, la această oră, circa o sută de persoane.

19.00 Protestele de la Brașov nu mai sunt împotriva Guvernului care a adoptat la miez de nopate vestita Ordonanță 13, ci împotriva partidului de guvernământ.

Protestele în țară se desfășoară sub sloganul „Stop joc. În democraţie, hoţii stau la puşcărie”. În Capitală, protestatarii vor să meargă în marş spre Parlament, iar la Brașov manifestanţii vor să scrie, în Piața Sfatului, „#rezist” din lumini colorate în roşu, galben şi albastru, potrivit paginilor de Facebook ale evenimentelor.

În zona Prefecturii Brasov sunt prezente 60 persoane, care au asupra lor steaguri si pancarte cu mesaje împotriva PSD-ului. Nu sunt problemedin cauza protestatarilor.

Loading...
  1. Asa zisele proteste au devenit ca ceaiul: chiar daca bine nu fac cu siguranta nu vor face rau. Manevre sa tina nemultumirile sub control prin aceea ca se creaza o falsa rezistenta antisitem. Chiar daca esti unul din indignatii pe bune ajungi „asimilat” astora care isi dau like, share si follow toata saptamana de la servici iar duminica sub pretextul ca fac si ei ceva maret care le umple viata terna aprind 87 de luminite, agita tricolorul si se pozeaza. Interesant ca fostii injectori, plus unii noi s-au regrupat in umbra grupurilor pe facebook si se dau mari sugeratori – organizatori. Viseaza oare si ei la un ONG, la un ciolan aruncat de vreun partid sau o poza cu fosti pesedisti la un sprit? Poate chiar o aparitie la un tv local? (apropo o poza nu putem pune pe aici?). Asa cum rebeliunea din ’89 a ajuns sa fie luata in deradere asa si cu #protestele: usor, usor sunt caricaturizate, ironizate, perimate. Si ar mai fi de zis multe.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via