Vrăjeală liberală pentru modificarea organigramei la Protecţia Copilului

Vrăjeală liberală pentru modificarea organigramei la Protecţia Copilului

Consiliul Judeţean Braşov  a aprobat cu o majoritate de voturi modificarea organigramei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Proteecţia Copilului. În fapt, totul a fost o răfuială politică, pusă la cale de membrii Comisiei de Sănătate a CJ, condusă de liberalul Andi Kadas.

Modificările, prezentate drept un mare succes de către membrii comisiei, sunt o simplă răfuială politică, prin care se urmăreşte înlăturarea pesedistului Gheorghe Durnă din fruntea Direcţiei. Practic, s-au schimbat formal denumirile funcţiilor de conducere şi se umflă schema biroului de la administrativ, probabil pentru anumite persoane. Cu alte cuvinte, nu-i mai zice Mărie, îi zice Mărioară, cu sau fără altă pălărie.

Se desființează funcția de director general, se înființează funcția de director executiv, se desființează funcția de director general adjunct  se înființează funcția de director executiv adjunct, se desființează funcția de director general adjunct economic  și se înființează postul de director executiv adjunct economic. Se desființează Serviciul de Relații cu Publicul, astfel 3 posturi de personal contractual vor fi mutate de la serviciul administrativ aprovizionare, se va înființa Biroul de Relații Publice format din 5 + 1  angajați contractuali. Funcția publică de execuție nu se mută de la Serviciul de Evaluare Complexă la Serviciul de Management de Caz Rezidențial”, a prezentat Andi Kadas modificările propuse şi aprobate de consilierii judeţeni, evident cu excepţia celro din PSD.

Iar tot acest circ formal a fost făcut în numele unui „management optim în condițiile legii, transparență și interes total pentru copiii cu care soarta a fost nedreaptă”…

 1. simplu.sesizare DNA brasov. care este interesul, care este temeiul care sta la baza-economii, managementul defectuos, etc..si daca nu exista..ce interes are in cauza? miroase a lucratura, dupa scandalurile cu spitalele vin astea cu centrele din subordine..poate si ceva litigii cu cladiri!!incurcata treaba..

  Reply
 2. O.K. Exista din anul 2014 dosar penal la DNA Brasov cu fosta directoare Martin Virginia , A.Cancescu, Gavrila Matei s.a. din cadrul Consiliul Judetean Brasov, precum si alte persoane din aparatul propriu al Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectiei Copilului Brasov .
  In dosarul nr. 4222/P/2014 al Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, este urmarit penal actualul director general Durna Gheorghe s.a. pentru „furturi” din bugetul statului de 6 ori pretul, cu mult mai mare decat in timpul lui Cancescu.
  Domnului vicepresedinte al CJ Brasov ,Adrian Gabor i s-a inmanat o copie dupa Referatul Parchetului Brasov si evident nu a luat nici o masura. A fost informat pe e-mail Consiliul Judetean Brasov despre „abuzurile” facute de catre Durna Gheorghe. Consiliul Judetean Brasov a efectuat un audit la DGASPC Brasov si pana la ora actuala nu s-a luat nici o masura !
  In prezent la DGASPC Brasov, se afla in control reprezentantii Camerei de Conturi Brasov.

  Reply
 3. Hai sa lămurim un lucru. Andi Kadas impreuna cu Vestea si cu Gabor (mai sunt si cativa consilieri de la Per) au pus ochii pe cea mai bogata institutie din subordinea Consiliului Judetean care anul acesta o sa gestioneze fobduri de 30 milioane de euro. Baietii vor sa il schimbe pe Durna ca sa bage adanc mana in bugetele pentru copii orfani si copii cu handicap. Sa dea Dumnezeu si DNA-ul sa ii bage repede la racoare ca pe Cancescu si Matei!

  Reply
 4. Hai sa nestrangem sa facem o sesizare la dna

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.