S-a lansat oficial Academia Vedetelor la Brașov

 

    Venirea primaverii a adus la Brasov cel mai frumos martisor pentru copii: s-a lansat oficial Academia Vedetelor! Week-end-ul acesta a fost unul incarcat de emotie si bucurie pentru toti copiii  inscrisi la Academia Vedetelor, caci s-a dat startul PRIMEI PROMOTII.

Academia Vedetelor este un produs mass- media pentru copii, marca Zana Adriana si MIXTV, prin care acestia invata despre munca in televiziune si radio, urmarindu-se formarea unor abilitati de comunicare specificie acestui domniu.Copiii studiaza : televiziune, radio, dictie, teatru, dezvoltare personala,styling pentru copii timp de 3 luni, urmand apoi un stagiu de practica si aparitii tv. Intr-o atmosfera de poveste, la Clubul Armonia, a fost lansata prima promotie de copii ai Academiei, prilej cu care unii dintre ei si-au prezentat deja talentele. La eveniment au participat si sponsorii si partenerii care au subliniat necesitatea si beneficiile  unui astfel de proiect pentru copii.

Copiii au fost sustinuti si de reprezentantii ISJ Brasov, prin prezenta doamelor inspector pentru invatamantul primar : prof. Mihaela ZUGRAVU si prof. Eugenia CRETOI, care au apreciat oportunitatile proiectului, subliniind in acelasi timp, multiplele valente educative si formative.

La eveniment a participat si Onelia PESCARU-director MIX TV mentionand faptul ca  Academia Vedetelor si MIXTV doreste sa le ofere copiilor o alta perspectiva si sa le faciliteze accesul catre lumea mass-mediei.

Realizatorul conceptului si proiectului „ACADEMIA VEDETELOR”, Zana Adriana ne-a declarat: „Academia Vedetelor este proiectul prin care vreau ca fiecare copil sa isi poata implini visul de a lucra in televiziune.De 13 ani de cand fac televiziune pentru copii, i-am vazut fascinati de acest domeniu, de aceea am dorit sa le indeplinesc aceasta dorinta. «Academia Vedetelor» inseamna televiziune pentru copii la alt nivel”.

Academia Vedetelor este prima scoala de televiziune si mass-media pentru copii din judetul Brasov la care se pot inscrie copii cu varste cuprinse intre 4-14 ani. SI TU POTI FI VEDETA!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate