Tragedie la Făgăraș. Doi adulți și un copil de patru ani găsiți fără suflare

Tragedie la Făgăraș. Doi adulți și un copil de patru ani găsiți fără suflare

O nenorocire s-a abătut pe capul unei familii de făgărășeni. Un bărbat de 40 de ani, o femeie de 43 de ani şi fiul lor în vârstă de 4 ani, s-a asfixiat într-o garsonieră de pe stada Parcului din municipiul Făgăraş. Cei trei au adormit cu aragazul aprins.

Vecinii spun că au alarmat autorităţile după ce au simţit pe scară, în dreptul uşii celor decedaţi mai exact, un miros puternic şi urât. Pentru că nici nu-i văzuseră de aproape două săptămâni, oamenii s-au gândit la posibilitatea ca familiei respective să i se fi întâmplat ceva rău.

Alarmați, oamenii au sunat la numărul de urgență 112, iar pompierii și polițiștii s-au deplasat la fața locului. Mirosul era îngrozitor în momentul în care a fost deschisă uşa, iar focul la aragaz era aprins, în cameră fiind o căldură foarte mare.

„Înainte să se mute ei aici, am locuit împreună în curte pe Negoiu, trei-patru ani am locuit împreună și nu i-am  mai văzut, nu i-am văzut la baie, nu i-am văzut pe hol și astăzi deja am  intrat în panică, simțeam că miroase ceva, dar am crezut că e de la canalizare. Astăzi a venit băiatul meu și mi-a spus că a fost o vecină și e alarmată că miroase urât de la ușa lor. Când am auzit, am zis clar că e ceva, de la fabrică l-au sunat colegii încontinuu și au zis că nu răspunde, băiețelul nu a fost la grădiniță și am zis că e ceva. Inițial am zis că sunt la țară, că ei mai plecau la țară cu copilul, în Lovnic la mama ei. Atunci am sunat-o pe mătușa lor, mi-e prietenă și i-am spus să vină până aici că nu știm ce e cu Marius, miroase urât la ușa lui și s-a alarmat lumea. A venit ea imediat și a sunat la poliție și asta a fost tot. Am fost acolo când au spart ușa, dar nu am putut să stăm pentru că miroase foarte urât. Erau în pat și era gazul aprins. Nu știm de ce pentru că avea convector, dar nu știm de ce nu i-a dat drumul“, a spus o vecină, citată de făgăraşultău.ro.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap