RIUF – cel mai mare târg internaţional de universități, la Braşov

RIUF – cel mai mare târg internaţional de universități, la Braşov

Au început înscrierile la cea de-a XX-a ediție RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei şi din România, care se va desfăşura în 23 martie, la Aro Palace.

RIUF 2017 aduce în România peste 100 de universități și instituții educaționale unice, oferind ocazia vizitatorilor să interacționeze cu reprezentanții celor mai importante universități din lume. În cadrul târgului se pot afla mai multe informații despre programele de studiu, bursele, sursele de finanțare și oportunitățile pe care tinerii le pot accesa în țară sau în străinătate.

Cei interesaţi vor putea interacționa cu reprezentanți din 15 țări, printre care și Marea Britanie, Danemarca, Olanda, Franța, Elveția, Germania sau România. Vor fi oferite mai multe informații despre programele de studiu dorite și despre oportunitățile pe care universităţile din fiecare țară le oferă.

Universitățile prezente la târg pun la dispoziția vizitatorilor peste 7.000 de programe de studiu de la nivel licență, masterat, MBA și doctorat, din domenii precum IT&Computer Science, management, business și economie, antreprenoriat, marketing, PR, drept, inginerie, medicină, drept, fizică și matematică, design sau arte.

RIUF – The Romanian International University Fair este singurul eveniment din România care reuşeste să aducă în acelaşi loc reprezentanţii a peste 45 de universităţi din Marea Britanie.

Pe toată durata evenimentului RIUF, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită și pot participa la Conferința RIUF YouForum, unde vor avea ocazia să interacționeze cu peste 45 de invitați de renume din diferite domenii de activitate din România, printre care și Dragoș Bucurenci, Cornel Ilie (Vunk) sau Matei Dima (BRomania).

Ediția RIUF se defăşoară şi în București, în perioada 18-19 martie, la Sala Palatului şi Cluj-Napoca, pe 21 martie, la Sala Polivalentă.

Înscrierile se pot face pe www.riuf.ro.

Loading...
  1. Si elevii care doresc sa participe la RIUF ce fac? Chiulesc? Sau evenimentul este pentru parinti? sa isi ia concediu o zi, probabil. Sau sa trimitem bunicii. Chiar mi-ar place sa stiu la ce s-au gandit organizatorii. Multumesc.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via