Transportul în comun de la Hărman – Brașov, bătaie de joc

Transportul în comun de la Hărman – Brașov, bătaie de joc

Consilierul local (PMP) Sergiu Huțanu le solicită locuitorilor Hărmanului să vină să depună la Primărie sesizări, în scris, referitoare a problemele care sunt cu transportul în comun, între Brașov și Hărman, serviciu prestat de o firmă privată.

„Cetățenii sunt nemulțumiți de condițiile oferite de firma de transport. Am strâns circa 300 de semnături. Voi solicita și Executivului din Hărman să facă demersurile pentru a ne include într-un parteneriat cu Zona Metropolitană, iar serviciul de transport public în comun să fie asigurat de RAT SA”, a precizat Huțanu.

Dacă în acționariatul RAT intră și comuna Hărman, operatorul de transport devine unul regional, iar RAT poate presta activități în zonă, a precizat și vicepriamrul Brașovului, Costel Mihai.

Alte articole:   503 persoane testate pozitiv, izolate la domiciliu, 750 în carantină, la Brașov

În altă ordine de idei, Huțanu a prezentat alte iniţiative legilative lcoale promovate de consilierii locali ai PMP: reducerea impozitului pentru clădiri de la 1,3%, anul trecut, la 0,45% în 2017, punerea la punct al unui program de plăți online către bugetul local, alocarea de fonduri pentru organizarea de evenimente culturale pentru tineri și nu numai, finalizarea lucrărilor în cartierul tinerilor, unde drumurile și canalizarea sunt nefinalizate.

 

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Am observat ca esti un tanar cu multe initiative de-a lungul timpului. Felicitari. Sper sa ramai asa si pe mai departe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate