Polo: Corona primeşte vizita campioanei

Polo: Corona primeşte vizita campioanei

Week-end de foc pentru poloiştii de la Corona Sportul Studenţesc Braşov. Echipa antrenată de Aurelian Georgescu va juca sâmbătă de la ora 19.00 şi duminică, de la ora 11.00, două meciuri la Bazinul Olimpic Braşov, în compania Stelei Bucureşti.

În condiţiile în care vor avea în faţă echipa campioană, antrenorul Coronei ştie că elevilor lui nu le va fi deloc uşor, mai ales că, în acest sezon, Corona Sportul Studentesc a abiordsat campionatul cu o echipă mult mai tânără decăt cea din sezonul trecut.

„Fără discuţie vor fi două meciuri foarte grele, dar sper ca măcar într-un dintre ele să reuşim să scoatem un rezultat bun. Ştim că Steaua nu îşi va permite să se încurce la Braşov, dar noi vom face tot ce ţine de noi pentru a arăta un polo frumos. Avem nevoie de jocuri bune pentru că trebuie să fim cât mai pregătiţi de play-off-ul campionatului, în care mai mult ca sigur vom juca în compania celor de la Dinamo Bucureşti. Ne dorim foarte tare să ne clasăm pe podium la finalul sezonului, astfel că trebuie să facem totul pentru ca la momentul play-off-ului să fim într-o formă cât mai bună. Astfel de meciuri, cum vor fi cele din acest week-end, cu Steaua, te motivează şi te obligă să dai ce e mai bun din tine ca sportiv”, a spus Aurelian Georgescu.

Preşedintele secţiei de polo de la Corona, Roxana Cojocea a declarat că speră ca braşovenii să vină în număr mare în acest week-end la bazin. „Vor fi două meciuri în care cu siguranţă nu va lipsi spectacolul sportiv în apă. Steaua este o echipă care are un joc spectaculos, dar şi noi vom face totul pentru a ne ridica la nivelul unui joc în compania liderului. Aşteptăm cât mai mulţi braşoveni la bazin, mai ales că intrarea este liberă, iar spectacolul este garantat”.
După partidele cu Steaua, Corona Sportul Studenţesc se deplasa la Arad, iar apoi va juca pe teren propriu cu CSM Digi Oradea.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.