Marian Godină, între cei mai bine plătiţi autori români

Marian Godină, între cei mai bine plătiţi autori români

Marian Godina a devenit cunoscut dupa ce a povestit, cu mult umor, pe pagina sa de socializare, întamplări traite…”la datorie”. Când superiorii i-au cerut să nu mai scrie, internauţii au reacţionat, iar de aici şi până la a publica o carte nu a fost decât un pas.

Astfel, poliţistul braşovean a lansat cartea „Flash-uri din sens opus”, care se presupune că s-a vândut în peste 40.000 exemplare.

Sute de oameni au fost prezenţi la lansare, iar în sală s-a aflat inclusiv premierul Dacian Ciolos, care l-a laudat pe poliţist pentru curajul său.

Succesul înregistrat cu prima sa carte, l-a propulsat pe poliţist în topul celor mai bine plătiţi autori români.

În cifre, cartea „Flash-uri din sens opus” s-ar traduce printr-o sumă frumuşica ce urmează să intre în buzunarul agentului de circulaţie care, în mod obişnuit, nu câştigă mai mult de 1.800 de lei pe lună. Până la momentul lansării, pe site-ul editurii s-au înregistrat 20.000 de precomenzi. La 30 de lei volumul, asta înseamnă câştiguri de aproximativ 600.000 de lei.

Cel mai probabil, Godină va primi în jur de 30% din aceasta sumă, adică aproximativ 200.000 de lei, menţionează wowbiz.ro. Asta înseamnă aproape 45.000 de euro şi e echivalentul salariului său în poliţie pe aproximativ 9 ani.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Sticluţele cu dezinfectant pentru mâini lăsate în mașină, un real pericol
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.