Consilierii locali PSD cer alocarea de bani în buget pentru pasaj subteran pietonal la Micșunica

Traversarea căii ferate este destul de periculoasă pentru vârstnici

Liderul de grup al consilierilor locali PSD, Lucian Pătrașcu, a precizat că social-democrații vor solicita ca, în acest an, să se implementeze o investiţie – pasajul subteran pietonal de la Micşunica.

„De asemenea, pe strada Crinului există un pasaj pietonal subteran, care nu e folosit, e în stare critică, la fel și cel de la Triaj, care trebuie modernizate. Ne dorim să facem un nou pasaj pietonal subteran, pentru că trec foarte mulţi oameni la cimitire. În plus, trebuie montate camere pentru supraveghere video, iar Poliția Locală să patruleze mai des pe acolo să se rezolve problema. Mai mult, haideţi să ne gândim şi la pericolul în care se află copiii care ies de la școala 11 şi sunt nevoiţi să treacă peste calea ferată. Aceste pasaje ar trebui să intre în circuitul municipiului Braşov cât mai rapid”, a declarat Pătraşcu.

Acesta spune că repreyentanţii PSD vor solicita alocarea de fonduri în acest an neapărat pentru pasajul subteran de la Micșunica, pentru că au tot fost discuții, dar nu s-a făcut niciodată nimic.

  1. Sa nu construim inca un wc, cum sunt si celelalte doua pasaje…

    Reply
  2. daca nu va fi un tunel inchis ( niste usi solide nu un termopan debil) si daca nu va fi pazit ( camere video…si un post de politie cat mai apropiat) …atunci mai bine lipsa…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate