Braşovean răpit de pe stradă pentru datorii

Braşovean răpit de pe stradă pentru datorii

Tânărul de 28 de ani, care a bătut o persoana cu intenţia să recupereze o datorie, a recunoscut că a lovit persoana vătămată, dar susţine că aceasta ar fi propus să meargă împreună în Săcele, pentru a face rost de bani, cu care să-şi achite datoria pe care o avea către mama lui.

„Inculpatul a recunoscut că a agresat persoana respectivă, dar din declaraţiile sale rezultă că prezenţa în autoturism şi deplasarea spre Săcele s-ar fi făcut la solicitarea victimei. Aceasta avea o datorie către mama inculpatului şi ar fi spus că poate să se împrumute de bani de la cineva din Săcele, pentru a înapoia suma datorată”, a explicat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Carmina Reit, pentru mytex.ro.

Tânărul de 28 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, cererea fiind aprobată. În cauză, inculpatul a formulat contestaţie, urmând ca instanţa superioară să dea o soluţie. Dacă se va menţine măsura arestării preventive, mandatul va fi valabil 30 de zile, respectiv din 9 februarie până pe 10 martie.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate