Concert Ricardo Caria de ziua îndrăgostiților

Concert Ricardo Caria de ziua îndrăgostiților

Luna februarie se anunţă cu o mulţime de suprize pentru îndrăgostiţi la Coresi Shopping Resort, unde se va da startul evenimentelor dedicate campaniei „Dragostea nu are vârstă”, în weekendul 10-12 februarie.

În perioada 10-14 februarie, vino alături de partenerul tău la standul iubirii amplasat în zona Piața cu Copaci, unde ai șansa de a câștiga un citybreak romantic la Paris! Campania este organizată în cadrul festivalului Love Story.

Vineri, 10 februarie, eşti invitat la un moment festiv al elevilor Liceului de Muzică “Tudor Ciortea” din Brașov. De la ora 11.00, la scena din Piața cu Copaci, îi puteți admira pe tineri în cadrul Galei Concursului Național de Interpretare Vocală„Crai Nou”. Alături de ei va fi președintele juriului, mult îndrăgita soprană Felicia Filip.

Voia bună va continua duminică, 12 februarie, cu un campionat al îndemânării la jocul care a devenit o pasiune virală –  de la ora 13.00, copiii și tinerii sunt invitați să participe sau să își susțină prietenii în competiția de Kendama! Va fi multă distracție și premii surpriză.

Ziua de sâmbătă, 18 februarie, e rezervată seniorilor și poveștilor lor minunate de viață și iubire. Vino de la ora 15.00, în Piața cu Copaci, să descoperi amintirile bunicilor despre tinerețe fără bătrânețe și dragoste pentru totdeauna!

Duminică, 19 februarie, ești așteptat să îți testezi aptitudinile la un concurs inedit. Astfel, începând cu ora 16.00, nu poți lipsi de la sesiunea de șah dedicată cuplurilor. Weekendul se va încheia cu provocarea lansată pasiunilor în familie. Tot duminică, de la ora 16.00, alături de membrii Asociației Happy Moms. poți participa la Campionatul de joacă în familie – o sesiune de treasure hunt, zâmbete și distracție garantată pentru copii, părinți și bunici!

Sărbătoare iubiii cu motive autentice, Dragobetele, reprezintă o ocazie în plus să mergi la un concert pe ritmuri pasionale ce te vor purta pe meleagurile iubirii. Refrene celebre, de la muzica tradițională portugheză și până la cele mai actuale declarații muzicale de iubire vor prinde viață prin vocea îndrăgitului artist Ricardo Caria! Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 18.30 te invitămsăîțirezervi un locînPiața cu Copaci pentru a participa la un concert pe gustultău!

Week-end-ul se va încheia cu noi provocări pentru cuplurile care trec pragul Coresi Shopiing Resort. Duminică, 26 februarie, începând cu ora 17.00, vei avea șansa să participi la mini-sesiuni gratuite de dans și scrimă alături de persoana pe care o iubești!  Dacă vrei să îți încerci talentul sportiv, acesta este momentul ideal.

Participarea la toate evenimentele organizate de Coresi Shopping Resort este gratuită!

Leave a Reply

Your email address will not be published.