Consilierii locali PNL discută cu brașovenii în cartiere ce investiții vor să fie prinse în bugetul pe 2017

Consilierii locali PNL discută cu brașovenii în cartiere ce investiții vor să fie prinse în bugetul pe 2017

Președintele organizației municipale a PNL Brașov, consilierul local Adrian Oprică, a prezentat un exemplu de bună practică al grupului de aleșilor locali liberali, pe care îl recomandă atât Guvernului, cât  și altor administrații asupra cum trebuie adoptate legi cu impact asupra cetățenilor.

„Suntem în plin curs de dezbatere publică a bugetului municipiului Brașov. Cetăţenii cunosc proiectul nostru prin care am desemnat fiecărui cartier un consilieri. Suntem în discuții cu președinții de asociații, administratori, oameni care sunt influenți și înseamnă ceva în cartiere, dar și cu simpli cetățeni, privind capitolele pe care trebuie să constituim bugetul.  Practic, dezbaterea publică a bugetului local a început, adunăm idei de investiții și acțiuni pe care Primăria municipiului Brașov dorește să le facă în anul 2017. Numărul de consilieri locali pe care PNL îl are ne permite să acoperim toate cartierele Brașovului, așa cum o facem din 2004 până în prezent. Cum poate fi îmbunătățită partea de infrastructură, asfaltarea străzilor, iluminatul public, curăţenie, zone verzi, mobilier urban etc.”, a declarat Adrian Oprică.

Potrivit liderului PNL Braşov, consilierii locali liberali sunt „singurii care fac dezbateri cu cetăţenii și care discută cu oamenii ne-am pus amprenta asupra dezvoltării Brașovului și am fost alături de proiectele primarului George Scripcaru și aceasta a fost practica noastră de atâția ani încoace”.

  1. Poate ar fi interesant de creat si o adresa de facebook sau chiar email, unde cetatenii pot trimite diverse idei. E greu de presupus ca acei consilieri au contact cu toate categoriile de persoane. O mare parte din platitorii de impozite lucreaza de dimineata pana seara. E greu sa ti faci timp pentru dezbateri si intalniri cu acesti consilieri.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.