Anchetă la Codlea, după ce un individ a maltratat un câine

Anchetă la Codlea, după ce un individ a maltratat un câine

În urma apariției pe o rețea de socializare din mediul on-line a unui film ce surprinde un autoturism deplasându-se pe DJ 112A, între localitățile Codlea și Vulcan, în timp ce de autoturism este legat un câine dintr-o rasă de talie mare, alergând în urma mașinii, precum și a semnalărilor primite pe adresa de poștă electronică a Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, aducând în atenție aceste aspecte, Poliția Municipiului Codlea a deschis o investigație în acest caz.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au întocmit dosar penal, înregistrat din data de 09.01.2017,  sub aspectul comiterii infracțiunii de maltratarea animalelor, faptă prevăzută de  art. 6, alin. (2), lit. h și pedepsită de art. 25, alin. (1), lit e din Legea 205/2004 privind protecția animalelor. La finalizarea cercetărilor, dosarul va fi înaintat, cu propunere corespunzătoare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov”, a precizat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.

  1. Foarte bine.Sper ca intr-o zi sa aplicam si noi legile si mai sper sa facem mai multe pentru animale fie ele domestice sau salbatice

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.