Noua clasă politică „ecologizată” sau cum să pierzi, dar să câştigi, varianta soţilor Comşa

Noua clasă politică „ecologizată” sau cum să pierzi, dar să câştigi, varianta soţilor Comşa

Mariana Sebeni-Comşa s-a lăudat și/sau văitat nu de puţine câți bani a pierdut ea în campania electorală a Partidului Ecologist Roman. Lista cu finanțatorii a fost publicată de transilvania365.ro  și o aveți atașată.

Mizeria politică a soților Comșa, care nu au dat niciun bănuț în campanie, dar și-au tras fiecare câte un post de consilier local, respectiv județean, însă este cu mult mai mare.

După cum scrie Gazeta Brașovului, prin firma Marianei Sebeni Comșa, MS Expert PR, au circulat circa 30.000 de lei, din banii colegilor de campanie, că doar nu era să pună de la ei, pentru „imagine”, în special a „catindatei”.

Iată cum deontoloaga, care se pretinde și ziarist și politician, alături de soțul care se ascunde după fustele cabinetului doi, a reușit să înfrângă în politică – a se vedea scorul penibil al Marianei Sebeni la primărie, comparativ cu scorul partidului la Consiliul Local Brașov, dar să învingă la portofel: două indemnizaţii de consilier plus câştigul din campania electorală.

Despre moralitate, nu are sens să mai vorbim, despre legalitatea acțiunilor din campania electorală, poate se ocupă instituțiile abilitate…

Leave a Reply

Your email address will not be published.