Zamfir: PSD are obligaţia morală să prindă în buget realizarea Autostrăzii Comarnic – Braşov

Zamfir: PSD are obligaţia morală să prindă în buget realizarea Autostrăzii Comarnic – Braşov

Senatorul PNL Daniel Zamfir a declarat, într-o conferinţă  de presă, că astăzi a primit programul referitor la parcursul bugetului de stat.

Astfel, în data de 25 ianuarie proiectul de buget va fi depus la Guvern, de vineri până duminică pot fi depuse amendamente, iar în 30-31 ianuarie va fi votat în Parlament.

„După cum se vede, posibilitatea, practic, de a depune amendamente de către opoziție, este foarte strânsă. În acest context, eu îi cer public primului ministru Grindeanu ca autostrada Comarnic – Brașov să fie declarată prioritate naţională în materie de infrastructură și să fie prinsă în bugewutl pe 2017. Este vorba nu doar de o obligaţie economică, ci şi morală. Am auzit zilele acestea că dl. Victor Ponta a fost şantajat să renunţe la acest proiect, ca să poată merge în SUA. de aceea, este obligaţia morală a PSD să facă acest proiect, pentru că au promovat prim ministru un m care a renunţat la un program de importanţă naţională ca să meargă într-o vizită în Statele Unite”, a declarat Zamfir.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.