Parteneriat pentru un nou spital de urgenţă la Brașov

Parteneriat pentru un nou spital de urgenţă la Brașov

Consilierii judeţeni au aprobat un proiect privitor la protocolul de colaborare cu Ministerul Sănătății, municipiul Brașov și Asociația Noul Spital al Braşovului (ANSB), în vederea colaborării pentru implementarea unor proiecte în domenul sănătății la Brașov, dar mai ales în vederea construcției unui nou spital județean.

Documentul a fost semnat între Consiliul Județean Brașov, Primăria Braşov şi Ministerul Sănătăţii pe data de 3 ianuarie, autoritățile brașovene urmând să reia discuțiile pe această temă și cu noul ministru al Sănătății.

Plenul Consiliului Judeţean (CJ) Brașov a aprobat acordul de cooperare pentru construirea la Brașov a unui nou spital, dar și pentru realizarea de investiții în infrastructura de sănătate din Brașov.

Președintele CJ, Adrian Veștea a arătat că a fost depusă la Guvern documentaţia privind transferul de la Institutul Cartofului către Municipiul Braşov a unei suprafeţe de 11 ha de teren, pe care urmează a se construi noul spital.

În cazul în care nu vom găsi sprijin concret la minister şi pentru finanţare, îl vom face noi, împreună cu Primăria Braşov”, a spus şeful administraţiei judeţene.

Conform protocolului ce are o valabilitate de 3 ani, Ministerul Sănătății poate pune la dispoziția autorităților locale brașovene toate documentele și studiile referitoare la obiectivele de investiții în infrastructura de sănătate din județul Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Curs gratuit “Designer pagini web” organizat de Camera de Comerț Brașov
Loading...
loading...
  1. O intrebare am si eu: la noul spital tot cu spaga va fi? Ca presupun ca va fi de stat. Si daca da, vine echipa de spagari de la Judetean sau se formeaza spagari noi, hamesiti, pusi pe capatuiala?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.