blog-logo

Val de solidaritate pentru copiii de la Bradet. Vezi cum poţi dona

Val de solidaritate pentru copiii de la Bradet. Vezi cum poţi dona

Incendiul care a avut loc săptămâna trecută la Complexul de Reabilitare Şcolară Brădet, a sensibilizat sute de persoane atât din judeţ cât şi din întreaga ţară.

Astfel, oamenii au demarat o ampla campanile umanitara pe Facebook, pentru a veni în sprijinul celor 16 fete, cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani, care au rămas doar cu hainele de pe ele în urma incendiului.

După ce cabana de fete a centrului de dizabilităţi a ars din temelii, apelul unui braşovean a arătat cât de inimoşi sunt oamenii în situaţii critice. Sute de braşoveni impresionaţi de drama copiilor necăjiţi, au stat la rând ca să umple dubele cu haine, mâncare şi jucării. Astfel, vineri, în parcarea de la Coresi, în doar 20 de minute s-au adunat şapte transporturi cu cele necesare copiilor.

Alte articole:   RATBV suplimentează numărul de autobuze de pe linia 24, astăzi și vineri

De asemenea, reprezentanții Asociației ”Aici pentru Tine” din Brașov, nu au putut rămâne indiferenți la tragedia care s-a abătut asupra Centrului de copii de la Brădet. Aceştia au donat zeci de kilograme de haine noi, dar și provenite din donații, încălțăminte, lenjerii de pat, pături, covoare și jucării, toate ambalate în saci și cutii au fost încărcate într-un minibus şi transportate la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă de la Brădet.

Cei care vor să ajute Centrul, o pot face în continuare, fie prin intermediul Asociaţiei “Aici pentru Tine”, pe Strada Toporașului, nr.7, 500372 Brașov, telefon : 0726.686.793 sau pe site-ul www.asociatiaaicipentrutine.ro, fie pot duce ajutoarele direct la centru.

Alte articole:   Rezultate bune pentru sportivii Coronei la floretă

În principal este nevoie de haine, de obiecte de igienă personală, dar şi de saltele de pat, perne pilote, lenjerii şi alte obiecte de uz personal.

Totodată, în această săptămână va fi organizată o nouă campanie, pentru cei care vor să ajute, dar nu au reuşit să ajungă vineri, datele urmând a fi făcute publice. De asemenea, în această săptămână, iniţiatorul campaniei pe facebook spune că va fi deschis un cont exclusiv pentru centrul de la Brădet.

Pentru cei care doresc să contribuie cu sume de bani la ajutorarea copiilor de la Brădet, datele contului pentru donaţii / sponsorizări sunt următoarele:

Cont IBAN: RO23TREZ13121370201XXXXX deschis la Trezoreria Municipiului Braşov. Titular cont: Consiliul Judeţean Braşov. Cod de identificare fiscală: 4384150. Beneficiar: DGASPC Braşov – CRS Brădet”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.

Alte articole:   Asigurații City Insurance vor fi despăgubiți din fondul de garantare

Foto: bzb.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.