Școlile din județul Brașov se deschid de joi!

Școlile din județul Brașov se deschid de joi!

În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, desfășurată astăzi, 11 ianuarie 2017, s-a hotărât ca începând de mâine, 12 ianuarie 2017, să fie reluate cursurile în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Brașov.

Prefectul județului Brașov a solicitat tuturor membrilor comitetului să monitorizeze, potrivit competențelor, realizarea activităților cuprinse în planul de măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor fenomenelor meteorologice specifice sezonului rece, dintre care amintim: menținerea în stare de viabilitate a rețelei de drumuri județene și naționale, supravegherea prin medicii de familie a categoriilor de persoane considerate cu grad de risc ridicat (gravide, bolnavi cronici, persoane vârstnice cu nevoi speciale, bolnavi care necesită dializă), monitorizarea aprovizionării cu combustibil și starea de funcționare a sistemelor de încălzire din unitățile de învățământ, identificarea și protejarea persoanelor făra adăpost, identificarea locuințelor izolate sau a drumurilor greu accesibile.

  1. Transmite-ti si lui codreanu ca incepe scoala. Autobuzele pe ruta bv-rssnov si retur circula cum are el chef. Deci…. navetistii vor sta prin statii la cheremul lui codreanu. Fie-mea ca lipsi pana luni!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.