Incendiu la Centrul pentru copii cu dizabilităţi din Săcele. 17 persoane evacuate!

Incendiu la Centrul pentru copii cu dizabilităţi din Săcele. 17 persoane evacuate!

13.00 Incendiul a cuprins întreaga contructie, din cauză că aceasta, în mare parte era construită din lem. Pompierii au decis suplimentarea numărului de autospecialele de interventie.

„Interventia este ingreunata din cauza faptului ca hidrantii sunt inghetati si nu ne putem alimenta autospecialele”, a precizat Sfreja.

11.48 Focul a cuprins acoperişul cabanei în care locuiesc fetele de la Centrul de Reabilitare Şcolară de la Brădet. Cele 24 de fete cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani au fost evacutate din clădire şi sunt acum în siguranţă.

„Incendiul a izbucnit la acoperişul cabanei de fete din cadrul Centrului de Reabilitare Şcolară de la Brădet. Este un centru pentru copiii de dizabilităţi, aflat în subordinea DGASPC. Toate fetele au fost evacuate din clădire şi sunt acum în afara oricărui pericol. Pompierii au fost solicitaţi şi intervin la faţa locului. Nu se ştie de la ce a pornit incendiul, urmează să se facă o anchetă în acest sens“, ne-a declarat Lidia Mailat, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Braşov.

11.25 Incendiul are loc în zonele unde sunt copiii. 17 persoane, cu vârste cuprinse între 5 şi 20 de ani au fost evacuate.

Pompierii intervin cu patru autospeciale dotate cu apă și spumă, pentru localizarea și lichidarea incendiului.

11.18 Pompierii militari au fost alertaţi să intervină la un incendiu care a izbucnit la Centrul pentru copii cu dizabilităţi din Săcele.

Conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, flăcările au izbucnit la centrul de la Brădet, de pe strada Barajului nr.84.

Se pare că incendiul este doar la clădirea de birouri, la acoperiș și la mansardă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.