De astăzi se poate schia și pe ,,S-ul mare” de pe Pârtia Lupului

De astăzi se poate schia și pe ,,S-ul mare” de pe Pârtia Lupului

Începând de miercuri, 11.01.2017, schiorii vor avea la dispoziția cea mai râvnită zonă de schi din masivul Postăvarul, ,,S-ul mare” de pe Pârtia Lupului.

Această porțiune de pârtie necesită o serie de amenajări speciale, astfel încât schiorii să beneficieze de condiții ideale pentru acest sport. „S-ul mare” a mai fost deschis în sezonul 2012-2013 și este recomandat doar schiorilor experimentați.

Toate pârtiile de pe întreg domeniul schiabil sunt în condiții foarte bune, stratul de zăpadă  este între 100 și 120 de cm în partea superioară a domeniul schiabil și între 80 și  120 de cm în partea inferioară, iar starea zăpezii este, de asemenea una foarte bună.

Astăzi sunt funcţionale următoarele instalaţii pe cablu: telecabina Kanzel, telecabina Capra Neagră, telegondola, telescaunul Ruia, telescaun Lupului, teleschi Bradul și teleschi Stadion.

În acest moment ninge în Poiana Brașov și sunt aproximativ -9°C. La ora 9.00 temperatura era de -16°C în masivul Postăvarul şi de -11°C în Poiana Braşov.

Prognoza meteo prevede pentru următoarele ore ninsoare, iar la noapte temperatura va scădea până la -17°C.

Pentru date actualizate permanent referitoare la starea pârtiilor puteți consulta informațiile de pe portalul Primăriei Brașov http://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/ cu precizarea că în cazul în care nu sunt modificări, data nu se actualizează.

Leave a Reply

Your email address will not be published.