Cursurile din învăţământul preuniversitar suspendate marţi, 10 ianuarie

Cursurile din învăţământul preuniversitar suspendate marţi, 10 ianuarie

La propunerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât ca marţi, 10 ianuarie, să fie suspendate cursurile în cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar din judeţul Braşov.

Autorităţile spun că, în funcţie de evoluţia stării meteo, această măsură poate fi prelungită.

Decizia a fost luată ca urmare a avertizării ANM de Cod Portocaliu de ger, ce presupune temperaturi care variază între -15 și -29 de grade Celsius.

Prefectul județului Brașov a solicitat ISJ să tramită cu maximă operativitate informația către toate unitățile de învățământ.

  1. Azi dimineata erau -12 grade, absolut normal pt aceasta data in Brasov si totul a decurs normal . Daca te luai dupa toti „piguinii” care scriau pe facebook trebuiau inchise si azi. Autoritatile slabe si speriate de presiunea mediatica au hotarat aiurea sa inchida scolile si gradinitele marti:( …sper ca vor oferi si o solutie pt parintii care nu au cu cine sa-i lase pe cei mici acasa.

    Reply
  2. Cel mai bine ar fi sa se suspende scoala pana prin mai. Se face economie la incalzire. Si se protejeaza si neuronii saracilor copii care sunt nevoiti sa isi intrerupa jocul pe telefon/conversatiile pe facebook.
    Oricum nu se mai invata nimic in scoala.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.