Hochei: „Lupii” au câştigat primul derby al anului

Hochei: „Lupii” au câştigat primul derby al anului

Corona Brașov Wolves, a jucat primul derby al anului din Campionatul Național de hochei pe gheață, în deplasare, cu Sport Club Miercurea Ciuc.

Formaţia braşoveană şi-a luat revanşa în faţa rivalilor ciucani, după neaşteptata înfrângere din Cupa României, de la Braşov. Într-un meci contând pentru Campionatul României, ,,lupii” s-au dezlănţiut pe gheaţa ciucanilor, pe care i-au bătut şi la goluri şi la pumni.

Asfel, echipa braşoveană a învins cu 3-2 (2-0, 0-2, 1-0), după o partidă arbitrată slab de aliatul gazdelor, Mathe Istvan, care este de prin partea locului.

Golurile echipei braşovene au fost marcate de Roberto Gliga (min. 2,15), Denys Zabludovskyi (min.15,49) şi Levente Zsok (min.48,13). În ultima repriză, meciul a căpătat accente de duritate, abundând eliminările şi pedepsele pentru rea conduită.

Într-o astfel de situaţie, nou venitul la Corona, Garrett Clarke l-a făcut ko pe Antal Zsombor şi a primit pedeapsă de meci, notează coronapress.ro.

Următoarele două partide ale Coronei Braşov Wolves în Campionatul Naţional se vor desfăşura marţi şi miercuri la Cârţa, cu Steaua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.