Gerul nu închide școlile la Brașov

Gerul nu închide școlile la Brașov

Elevii vor merge luni, 9 ianuarie, la școală, cursurile nefiind suspendate în județul Brașov, a precizat duminică prefectul Ciprian Băncilă.

„În urma discuției pe care am avut-o sâmbătă, la ședința comandamentului județean cu doamna inspector școlar general adjunct, prof. Mirela Blemovici, cursurile vor începe luni, 9 ianuarie, în școlile din județul Brașov. Doamna inspector mi-a spus că până sâmbătă după-amiază nu a înregistrat propuneri pentru suspendarea cursurilor de la nici o unitate de învățământ. De asemenea, am primit asigurări că școlile vor fi încălzite”, a afirmat prefectul, citat de Agerpres.

Potrivit șefei Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Ariana Bucur, drumurile din județ sunt „funcționale”, o problemă reprezentând-o însă temperaturile scăzute, nefiind exclusă necesitatea suspendării cursurilor.

  1. Doamna Ariana Bucur e cumva prin Maldive? judetul Brasov nu inseamna doar municipiul Brasov, avem drumuri inchise Codlea Vulcan, sunt zeci de localitati care abia pot iesi la un drum national. Decat sa apara o nenorocire mai bine ar da o zi libera daca nu sa isi asume.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.