Mînzatu: Avem 85 de proiecte de lege în diverse stadii la Comisia pentru Industrii și Servicii

Mînzatu: Avem  85 de proiecte de lege în diverse stadii la Comisia pentru Industrii și Servicii

Deputatul Roxana Mînzatu, vicepreşedinte PSD Braşov, a aunţat că face parte din Comisia pentru Industrii şi Servicii.

„Pe masa comisiei sunt în acest moment 85 de proiecte de lege în diverse stadii. Noi trebuie, ca parlamentari, să ne aplecăm asupra fiecăreia, să le aprobăm, să le respingem. Eu îmi propun ca lumea să ştie despre aceste proiecte de lege, şi la Braşov şi în ţară oamenii din toate zonele societăţii, şi să contribuie la procesul de legiferare. Sunt legi importante, Legea Turismului, legiferare pentru staţiunile balneoclimaterice, legislaţie cu privire la holdinguri, industria de apărare. Voi informa permanent referitor la aceste proiecte de lege, pe pagina mea de Facebook am început deja să promovez aceste informaţii, pentru că e bine să ştim de ele. Sigur vom lucra pe priorităţi. Acest lucru înseamnă în primul rând să sprijinim prin legile pe care le vom adopta, programul de guvernare şi măsurile pe care le-am propus, şi, de asemenea, să răspundem nevoilor celor mai urgente ale oamenilor”, sune Roxana Mînzatu.

Ea susţine că lucrează într-o comisie complexă, unde sunt mulţi braşoveni, alături de ea activând Viorel Chiriac şi Mihai Mohaci, ambii PSD şi colegul de la ALDE, Remus Borza.

„Cele 85 de proiecte de lege datează ca moment de iniţiere din anul 2007 până în 2016. Noi vom avea propriile iniţiative legislative cu siguranţă şi vom lucra şi cu Guvernul, dar mi se pare corect şi gospodăreşte ca atunci când îţi începi activitatea să te uiţi ce ai în lucru în comisia respectivă. Unele, cu siguranţă, pentru că datează de mulţi ani, trebuie reluate, gândite, regândite, poate chiar respinse. Altele pot fi doar amendate. E nevoie şi de un punct de vedere al Guvernului, în aşa încât să fie fezabile legile respective. Cu siguranţă că vor ieşi legi bune din ceea ce preluăm”, a mai menţionat parlamentarul social-democrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate