Primul meci oficial din 2017 pentru handbalistele de la Corona

Primul meci oficial din 2017 pentru handbalistele de la Corona

Formația feminină de handbal din cadrul ASC Corona 2010 Braşov joacă vineri, 6 ianuarie, acasă cu Universitatea Cluj, în cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale.

Înaintea acestei etape, echipa braşoveană ocupă poziția a V-a în clasament, cu 16 puncte, în vreme ce universitarele sunt pe locul 10 cu 5 puncte mai puțin.

Handbalistele Braşovului vor cu orice preţ să înceapă anul cu dreptul, mai ales că joacă pe teren propriu şi au mare nevoie de punctele puse în joc.

,,Este primul meci oficial după o pauză în care echipa a răspuns bine la pregătire. Se vede o altă atitudine şi asta mă bucură. Din păcate, însă, în această pauză am avut momente în care nu am avut portar, iar asta a contat. Denisa şi Daciana erau la lot, iar Ani Mîrcă este accidentată, astfel că am încercat să găsim soluţii. Una peste alta, lucrăm în continuare la relaţiile de joc, la tactică, pentru că abia acum începem să fim toate la antrenament, iar pentru a pregăti un meci aşa cum îţi doreşti, ai nevoie de toate jucătoarele din echipă. Noi am lucrat pe grupuri de câte 3 jucătoare şi se simte. Dar lucrăm la omogenitate şi la stabilirea unor relaţii de joc mult mai bune”, a declarat Mariana Târcă, antrenoarea Coronei.

Mariana Tîrcă a mai spus că a urmărit Universitatea în meciurile amicale şi că îşi doreşte să reuşească să oprească entuziasmul din joc al tinerelor jucătoare de la Cluj.

Partida dintre Corona Brașov și Universitatea Cluj este programată cu începere de la ora 20:00 în Sala D.P. Colibași din Brașov și va fi televizată de Digi Sport 1 și Dolce Sport 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.