Artitude îl aduce pe TEO la Braşov!

TEO  este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Foarte rapid a apărut și notorietatea, materialele sale ajungând virale pe internet.

În 2009 Teo și-a făcut intrarea pe TV cu o emisiune săptămânală de umor, numită “După bloguri” iar în prezent, este scenarist și moderator la seria de divertisment online “Nimic Nou”.

Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse și bine documentate. De la natura umană la mărunțișurile de zi cu zi, disecă automatismele de comportament (stereotipiile) într-un mod în care te face să râzi dar să și gândești.

Cu un spectacol nou APROSTCALIPSA Teo iți aduce observații și puncte de vedere inedite, dar pline de miez si de un fin umor, așa cum ne-a învățat în toți acești ani!

În orașul tău Teo te așteaptă la show!

UNDE? Centrul Cultural REDUTA

CAND? Miercuri, 25 Ianuarie ora 20.00

Rezervari: 0765 436 963

Bilet: 35/40 ron

Biletele se gasesc online pe www.biletmaster.ro si se pot achizitona la linkul  https://goo.gl/07k86v

Biletele se pot achizitiona in avans de la:

  • 1.Cafe Central – str. Apollonia Hirscher nr. 18 (program 10:00 – 23:00)
  • 2.Casa de bilete de la Centrul Cultural Reduta (program 10:00 – 18:00)

Eveniment recomandat de newsbv.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.