Accident cumplit pe DN1, lângă Codlea. Două persoane, tată și fiică, au decedat

Foro: ISU Braşov

 

13.45 Zona unde s-a produs accidentul este cunoscută pentru accidente. CHiar în acel loc a mai avut un accident fatal, dovadă crucea de pe marginea drumului.

13.20 Există şi o cincea victimă, transportată la spital cu răni uşoare la picioare. Paramedicii fac eforturi de a stabiliza victima care este în comă.

12.50 Din păcate, două dintre victime au decedat – tată și fiică, o a treia este în comă, iar a patra este conştientă şi este transportată la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă.

12.30 Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, a precizat că sunt patru victime, toate încarcerate, în două autoturisme.

Conform informaţiilor deţinute de acesta, trei victime sunt în stop cardio respirator! Doua echipaje de la descarcerarea încearcă eliberarea victimelor din resturile autoturismelor.

În urma accidentului, un autoturism a ieșit de pe carosabil.

12.10 Un accident foarte grav a avut loc în jurul orei 12.00 pe DN1, în apropiere de municipiul Codlea, pe Dealul CÂinelui, înainte de curba cu intersecția către Dumbrăvița. Mai multe echipaje de la Ambulanță și SMURD au fost trimise pentru acordarea primului ajutor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Brașov, medicul Adriana Palaghiea, două persoane sunt în stop cardio-respirator și se încearcă resuscitarea lor.

Revenim cu amănunte!

Loading...
  1. Dumnezeu sa ii ierte !!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.