Ce beneficii oferă o companie de amanet auto

Atunci când te trezeşti într-o situaţie dificilă şi ai nevoie de bani urgent, cea mai bună soluţie este creditul prin amanet auto. Cu toate că mulţi oameni privesc cu suspiciune casele de amanet, acestea oferă persoanelor fizice şi juridice posibilitatea să-şi rezolve problemele financiare care apar din senin mult mai uşor şi mai repede decât ar face-o cu ajutorul unui credit la bancă.

Amanet Auto este o firmă din Bucureşti, acreditată de Banca Naţională a României, care oferă credite garantate cu autoturismul. Indiferent de schimbările care apar în domeniul economic, condiţiile din contract nu se modifică în perioada derulării creditului şi nici măcar în cea de prelungire a împrumutului, fapt ce constituie un avantaj major al acestei companii.

Ce câştigi folosind Amanet Auto:

  1. Servicii profesioniste

Evaluatorii de maşini de la Amanet Auto au o vastă experienţă în domeniu, aşa că poţi să ai încredere deplină că beneficiezi de un serviciu de calitate.

  1. Promptitudine

Când ai nevoie de bani rapid, nu mai pierde timpul căutând alte soluţii: împrumutul garantat cu maşina te ajută să îţi rezolvi problemele financiare în doar jumătate de oră. Nu trebuie decât să contactezi un reprezentant Amanet Auto, să te deplasezi la sediu pentru semnarea contractului şi să încasezi banii. De restul (verificarea actelor, inspecţia şi evaluarea maşinii, acordarea creditului) se ocupă compania respectivă.

  1. Cel mai avantajos comision de pe piaţă

Când faci un împrumut de genul acesta, poţi obţine între 60% şi 75% din valoarea maşinii, în funcţie de anul de fabricaţie şi de felul în care se prezintă. Singura condiţie pentru a fi eligibil este ca această să nu fie mai veche de 10 ani. Comisionul mediu pe care trebuie să-l plăteşti este foarte de avantajos: 0,2% pe zi, însă el poate scădea până la 0,12% pe zi, în funcţie de suma şi de perioada derulării contractului.

  1. Contract transparent

Contractul pe care îl vei semna cu firma Amanet Auto este simplu, clar şi transparent. Nu conţine clauze abuzive sau alte comisioane decât cel asupra căruia s-a convenit de comun acord.

  1. Documentaţie simplă

Pentru a lua un împrumut garantat cu maşina nu-ţi trebuie decât foarte puţine documente: buletinul, talonul maşinii şi cartea de identitate a autoturismului. Astfel, nu mai este nevoie să pierzi timp preţios pentru a face rost de adeverinţă de venit, cazier fiscal, contract de casă sau alte documente justificative. În cazul persoanelor juridice, sunt solicitate şi actul constitutiv şi ştampila firmei.

  1. Siguranţă

Maşină amanetată este păstrată în condiţii de siguranţă maximă prin serviciile unei firme de pază şi prin monitorizare cu ajutorul camerelor video 24 de ore din 24 şi. Pentru a se asigura că totul este în regulă, clienţii au acces la imagini în orice moment.

În ziua de astăzi, băncile acordă tot mai greu împrumuturi, prin urmare amanetul auto a ajuns o soluţie viabilă pentru numeroase persoane fizice şi juridice. Condiţiile sunt extrem de avantajoase, procedura este foarte simplă şi rapidă şi maşina este în siguranţă totală. În plus, sunt acceptaţi şi oamenii înscrişi ca rău platnici în biroul de credit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.