Un nou Festival pentru Braşov, copie fidelă a Untold

Un nou Festival pentru Braşov, copie fidelă a Untold

Red Music Festival, copie fidelă a Untold-ului, ar urma să aducă la Brașov nume grele ale muzicii. O asociaţie înregistrată în Craiova este interesată de organizarea acestui festival de muzică electronică, anul viitor.

Consilierii locali braşoveni au aprobat încheierea unui parteneriat între Primăria Braşov şi Asociaţia pentru Educaţie, Diversitate şi Multiculturalitate EDM din Craiova în vederea organizării acestui eveniment, asemănător Festivalului Untold de la Cluj, în luna iulie 2017. Contractul de parteneriat urmează să fie semnat zilele viitoare.

„Red Music Festival – Braşov 2017” este gândit ca o manifestare cultural-artistică muzicală de anvergură internaţională adresată tinerei generaţii şi adulţilor, putând fi încadrat în secţiunea Electronic Dance Music (EDM). „Evenimentul îşi propune să devină un reper important pentru judeţul Braşov prin înscrierea lui în calendarul anual al activităţilor cultural-artistice din Europa şi prin punerea în valoare a potenţialului uman, social, economic şi cultural al Municipiului Braşov”, au spus reprezentanţii Asoicaţiei.

Proiectul prevede că printre artiştii care vor cânta la Braşov, vor fi Tiesto, Armin Van Burren, Afrojack, Alan Walker, The Chainsmokers, Martin Garrix şi alţii. Pe lângă concerte, proiectul presupune şi concursuri, competiţii, workshop-uri, proiecţii de filme, street dance, beat box şi sport (role, biciclete, street ball).

Alte articole:   Situația podurilor propuse pentru reabilitare de Consiliul Județean Brașov

Organizatorul propune ca perioadă de desfăşurare a festivalului să fie între 17 – 23 iulie 2017 şi estimează că evenimentul va atrage până la 70.000 de participanţi în fiecare zi.

Deşi la început organizatorii au propus desfășurarea acestui festival în parcarea celui mai mare mall din Brașov, dar și amplasarea unor scene secundare în alte zone ale oraşului, acum s-a stabilit ca evenimentul să se desfăşoare în principal în zona fostului Stadion Municipal, unde ar fi amplasată scena principală, iar scene secundare ar fi montate în Parcul Tractorul şi la Lacul Noua.

Bugetul festivalului este estimat la un milion de euro.

Alte articole:   Actorul Mitică Popescu, în vizită la Muzeul „Casa Mureşenilor”

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. Praf in ochi. O sa iasa un mare spanac. De ce trebuia o firma din Craiova? Una facuta anul acesta? daca intrati pe siteul ONGului http://www.edmassociation.com/ro/proiecte
  o sa vedeti zero activitate sau proiecte. De fapt pagina lor nu contine decat acest untold de balta. Pentru care au luat o groaza de bani. Imi fac si eu un ONG da asta si vin sa fac un festival de taiat iarba la fraieri. Cat tb sa dau inapoi?

  Reply
  • Bine ai venit in club (j)…Mai pune o capitala europeana de tineret si te ai scos la superlativ

   Reply
  • Presedintele asociatiei este un fost PRM-ist, PSD-ist si PNL-ist. A fost consilier local la Craiova…stii tu, orasul ala unde s-au facut tot felul de proiecte d-astea de furat bani, deci omul are experienta.

   Reply
 2. O sa vina Martin Garix???? Serios o sa vina si dj cunoscuti dar bugetul este de 1.000.000 euro…sunteți nebuni banuiesc

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate