Parlamentarii PSD, la început de drum

????????????????

Viorel Chiriac, deputat: „Săptămâna viitoare, duă depunerea jurământului, vom începe să facem ceea ce am promis, în comisiile permanente la Camerei Deputaților și în Senat. Când aplic lucrui noi și ieși cu piață pe ele, când PSD a început să facă ceva altfel, eram acuzați că nu e bine. Nu e în ordine. Toată lumea vrea acum de la preșdintele partidului numele premierului, Nu op sa îl spunem, dar asta nu însemna că îl și știm”.

Florin Orțan, senator – „M-am simțit conformabil în această campanie, cu atacuri la proiecte, nu la persoane. Îmi palce să tratez oameni, nu să vorbesc despre ei. Pentru prima oară cred că acest oraș cosmopolit a votat politic, a votat stânga modernă pe care PSD Brașov a propus-o ca și variantă, în fața dreptei, pentru că averm un scor ma bun ca USR și PNL la un loc. Voi încerca prin orice mijloace să le câștig încrederea și celor care nu m-au votat. În Parlament mă voi  ocupa de mult așteptat reformă în Sănătate din România, a sistemului sanitar din Brașov, care este în starea care este și are nevoie de o resuscitare de urgență”.

Roxana Mînzatu, deputat, președinte Organizația de Femeie a PSD Brașov: „Este un privilegiu pentru mine, sunt prima femeie trimisă de PSD Brașov în Parlament de la revoluție și până în prezent. Am imediat 17 ani în PSD Brașov și știu că a fost complicat pentru o astfel de nominalizare până acum. Sunt bucuroasă că avem trei femei deputat din cei nouă deputați din Brașov, care este o nouă premieră pentru Brașov. Avem un program de guvernare, pe care oamenii așteaptă de la noi să îl punem în aplicare și mai avem anumite obiective pentru Brașov, pe care toată lumea le cunoaște”.

Mihai Mohaci: „A merge în Parlamentul României nu este puțin lucru. Ne dorim să avem un Parlament în interesul oamenilor. Ajung cu emoţii acolo, cu temeri. Pentru că mă duc să muncesc, iar programul nostru de guvernare este unul de excepţie, care trebuie păzit şi îndeplinit. Avem proiectele pentru Braşov şi ne vom implica în aceste proiecte, pentru că dorim să aducem un plus de valoare. Echipa de la PSD Braşov va trebui să scoatem un scor mai mare, dar numai demonstrând în faţa cetăţenilor că putem construi concret pentru brașoveni”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.