Cross caritabil pentru Robert Cadar

Bloggerul și alergătorul Robert Cadar a trecut printr-o operaţie foarte grea, de îndepărtare a unei tumori maligne, şi va urma un tratament complicat şi costisitor.

Să-i fim alături şi să-i arătăm solidaritatea noastră, să ne asigurăm că ne vom bucura, mai departe, de prietenia lui frumoasă, de spiritul lui minunat, de energia pe care o dăruieşte. Să-l ajutăm să recapete şansa de a se bucura de viaţă!
Mai mut, prietenii lui Robert  organizează sâmbătă, de la ora 10.00, un cros. „Vom alerga pe distanta de 5km pe traseul forestier Crucur, startul va fi dat din spate de la gradina ZOO Brasov. Haideti sa fim solidari sa alergam cu gandul la Robert, sa ii transmitem energia noastra. Initial acest cros a fost gandit ca un Scret Santa cu cadouri in valoare de 30 de lei. Propunem sa nu mai aducem cadouri, iar aceasta suma sa o donam sambata pentru prietenul nostru Robert. Cei care ati apucat sa luati deja cadou, sper sa nu fiti suparati ca nu vom mai face acest Secret Santa. La finalul crosului vom avea parte de tombola cu premii oferite de catre partenerii nostri ca s-au alaturat acestui demers”, au anunțat organizatorii.

Cont in Lei: RO20RNCB0054105268050001 deschis la sucursala BCR Codlea Brasov, pe numele Cadar Robert-Daniel

Sponsori: Tipografia, ApasuSchi, Salomon, TheNorthFace, SportDisplays

Evenimenent susţinut de newsbv.ro şi Grupul Iubim Braşovul

Leave a Reply

Your email address will not be published.