Locuri de muncă sezonieră, pentru tineri, în Spania

Locuri de muncă sezonieră, pentru tineri, în Spania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov face recrutări pentru munca sezonieră în agricultură în Spania.

AJOFM  Brașov prin serviciul de ocupare EURES, are în evidenţă 800 locuri de muncă vacante, pentru anul 2017.

Se caută persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18 – 40 ani, pentru recoltarea căpşunilor şi nu se solicită experință

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi (nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei).

Braşovenii care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Brașov, Str. Lungă, Nr.1A, camera 9, tel 0268 416 879, int.102.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.