Dana Savuică invită braşovencele să trăiască inteligent

Dana Savuică invită braşovencele să trăiască inteligent

După succesul de care s-a bucurat în ţară, Caravana „Traieşte Inteligent” poposeşte în ultimul oraş, pe 8 decembrie, ora 17.00, la hotel Aro, din inima Braşovului.

Dana Săvuică, alături de cele două invitate speciale, se va afla faţă în faţă cu femeile din oraşul de la poalele Tâmpei pentru a le invăţa cum să traiască inteligent.

” Partenerii noştri vor veni la Braşov cu recomandări despre arta machiajului cu produsele de make-up Elizabeth Arden, despre ingrijirea tenului cu laptele Doina de la Farmec şi despre tendinţele acestui sezon prin colecţia de bijuterii MeliMelo. Seara va culmina cu noua colecţie semnată de designerul Dorin Negrau: Chic Transilvania, perfectă pentru doamnele care doresc sa fie speciale în acest sezon al sarbătorilor! Frumusetea nu ţine doar de exterior, ci şi de interior, aşa că Beauty Help va dezvălui secretele menţinerii sănatăţii, frumuseţii, tinereţii tenului din interior şi va oferi momentul descoperirii unui nou produs minune. Pe langă momentele de modă şi frumuseţe oferite împreună cu partenerii noştri, vom avea invitate speciale doua femei puternice, ambiţioase şi talentate: Adela Diaconu şi Corina Ozon. Cele două doamne vor dezvălui ce înseamna să trăiesţi inteligent într-o societate în care femeia are un rol extrem de important şi pentru care imaginea contează”, a incheiat Dana Savuică.

În cadrul proiectului naţional „Traieşte Inteligent” by Dana Savuică, Maria Adela Diaconu  va prezenta invitatelor ce înseamnă un stil vestimenar unic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.