Spectacolele de senzaţie ale lunii decembrie

Spectacolele de senzaţie ale lunii decembrie

Luna decembrie aduce pe scenele braşovene artiști de notorietate, autohtoni și internaționali, apreciați de căutătorii de concerte sau spectacolede teatru de calitate.

Pentru luna decembrie 2016 au fost pregătite mai multe spectacole. Acestea sunt:

 

1 Decembrie 2016, ora 12:30 – SPECTACOL FOLCLORIC DEDICAT ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI.  Ziua Națională va fi sărbătorită de Consiliul Județean și Centrul Cultural Reduta, cu ”Hora Unirii” în Piața Sfatului, de la ora 12:00 și un spectacol folcloric, de la ora 12:30 la Centrul Cultural Reduta, la care vor participa Orchestra Populară ”ȚARA BÂRSEI”, dirijor prof, Petrișor VARGA, Ansamblul Folcloric ”Poieniţa”, coregraf prof. Benone Pepine, Ansamblul ”Crai Nou” al Palatului Copiilor Brașov, coregraf prof.Pepine Benone. Intrarea este liberă.

Sâmbată, 3 DECEMBRIE 2016, ORA 18.00 – RECITAL DE PIAN. Rectoratul Universităţii Transilvania – Centrul Multicultural. Biletele se pot procura cu o ora inainte de recital de la Rectoratul Universitatii Transilvania – Centrul Multicultural. Preţul biletelor este de 20 lei (10 lei redus pentru elevi, studenţi, pensionari).

Miercuri 14 Decembrie 2016, ora 19:00 la Sala Reduta – SPECTACOL DE BALET ”LACUL LEBEDELOR” Muzica  de  P.I.Ceaikovski, Libretul: Vladimir Berghicev şi Vasilie Gheltzer, Coregrafia: Marius Petipa şi Lev Ivanov, Scenografia: Evgenii Gurenco, Pictor de Costume:  Vera Poliudova, Odette/ Odile : Maria Poliudova, Siegfried : Vladimir Statnii. Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta. Preţ bilet: 150 RON.

Vineri, 16 decembrie 2016, ora 19:00 – SPECTACOL DE COLINDE „BUNĂ SEARA LUI CRĂCIUN”. Pe scena Reduta se vor afla  grupul de colindători „Voievozii” din Bogdan Voda cu ale lor costume si cântece tradiţionale din Maramureş, Soprana Maria Petcu va interpreta câteva producţii muzicale arhaice, precum şi Alexandru Gecse, va veni, cu o interpretare instrumentală deosebită, iar formaţia Atomic cu colinde tradiţionale transilvănene. Intrarea este liberă

16-18 DECEMBRIE 2016 – Târg de cadouri handmade la Centrul Cultural Reduta.  între orele 11.00 – 20.00. cadouri minunate pentru toți cei dragi, daruri cu poveste, suveniruri pentru cei ce ne viziteaza, minuni de tot felul pentru acestă perioadă magică din an, Crăciunul.

Sâmbătă, 17 decembrie 2016, ora 19:00 – Concert Christmas Jazz- Emy Dragoi & Grand Orchestra. Celebrul acordeonist, dirijor și compozitor Emy Dragoi vă așteaptă la un concert festiv de Crăciun alături de Grand Orchestră, un grup format din numeroși  instrumentiști din România, dar și din străinătate. Invitata specială a serii va fi actrița Teatrului Național București, Medeea Marinescu. Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta și Librăria Șt.O.Iosif. Preț bilet: 60 lei.

Duminică, 18 decembrie 2016, ora 18:00 – TRUST YOUR ART. Concert Ricardo Caria, în cadrul căruia vor fi promovaţi tineri artişti braşoveni. Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.

Luni, 19 decembrie, de la ora 18:00 – SPECTACOL DE TEATRU „Poveste de Crăciun”-Teatrul Coquette din București. Inspirată din nuvela “Colind de Crăciun”, de Charles Dickens. O poveste clasică, feerică, cu suflet, spusă cu umor și veselie, pentru întreaga familie, numai bună de vizionat în prag de Ajun al Crăciunului. Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta. Prețul unui bilet: 25 de lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii). Intrarea este libera.

Joi, 22 decembrie 2016, ora 19:00 – CONCERT ADA MILEA. Un fel de teatru – concert cu instrumente de jucărie și nu numai. Umor pentru lucruri triste şi tristețuri pline de umor, cântate de: Anca Hanu, Bobo Burlacianu, Cristi Rigman şi Ada Milea.Ada Milea e un fel de omul-orchestra: canta din voce, cânta la chitarş, compune, scrie, joacş teatru. Biletele se pot achiziţiona de la Centrul Cultural Reduta. Preț bilet: 40 lei.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.