Water Polo Corona Masters Braşov, la prima victorie din campionat

polo-masters-brasov16 poloişti inimoşi de la Water Polo Corona Masters Braşov au obţinut în acest weekend prima lor victorie în etapa I a Campionatului Naţional de Polo Masters. Chiar dacă puţini au fost cei care le dădeau o şansă într-un campionat în care participă doar foşti poloişti de performanţă, sportivii antrenaţi de Dan Stăniloaie au reuşit să impresioneze după doar câteva luni de antrenamente împreună.

Un fapt inedit este că din echipa care reprezintă Braşovul fac parte doar şase foşti poloişti, iar restul jucătorilor sunt foşti sportivi de la alte sporturi. În Campionatului Naţional de Polo Masters sunt înscrise şase echipe: Brentag, Dacia Star, Liceul Dimitrie Bolintineanu, Rapid şi Palestra, toate din Bucureşti, precum şi Water Polo Corona Masters Braşov.

La prima etapă din campionat, care s-a desfăşurat în week-end la Bucureşti, poloiştii de la Water Polo Corona Masters Braşov au câştigat cu scorul de 10-9 meciul cu Palestra Bucureşti. Golurile echipei braşovene au fost marcate de Roth 4, Lazărescu 4, Bucătaru 1 şi Mihalache 1.

George Mihalache, antrenorul de polo la juniorii Coronei Braşov, şi component al echipei Water Polo Corona Masters a spus că este foarte fericit că echipa a reuşit să înregistreze prima victorie din campionat.

„Am fost toţi bucuroşi să participăm pentru prima dată la Campionatul Naţional şi mai ales să reuşim să şi obţinem prima victorie din campionat, în condiţiile în care avem în echipă doar şase foşti poloişti, restul fiind foşti sportivi de performanţă în alte sporturi. În condiţiile în care în campionat ne batem doar cu foşti poloişti, acest lucru chiar înseamnă enorm pentru noi”, a spus George Mihalache.

Şi căpitanul echipei, Răzvan Bucătaru, fost poloist de performanţă a spus că prestaţia echipei la prima participare în Campionatul Naţional de Polo Masters a fost surprinzător de bună.

„Ce am reuşit noi acum, după doar câteva luni de antrenamente împreună cu nişte oameni care nu au jucat polo în viaţa lor, chiar este o realizare. Chiar dacă avem o singură victorie în această etapă, faptul că am pierdut celelalte meciuri destul de greu, nu face altceva decât să ne dea încredere şi să ne motiveze şi mai tare să muncim pentru ca la etapa care se va desfălura în februarie, la Braşov, să putem obţine mai mult. Oricum, una peste alta, important este că ne-am adunat şi am format o echipă frumoasă, care se pregăteşte serios pentru aceste jocuri de campionat”.

Componenţa echipei Water Polo Corona Masters Braşov este următoarea: George Mihalache, Răzvan Bucătaru, Bogdan Dumitraşcu, Cristian Roth

Radu Lăzărescu, Bogdan Tenchiu, Radu Ciortea, Flavius Pătrinoiu, Răzvan Rădulescu, Ferenc Dumitraşcu, Ionuţ Mihai Ionescu, Simion Daniel Sava, Dan Staicu, Marius Ungureanu, Florin Logican, Sorin Muntean, Tudor Stancu, Bogdan Tampa, Paul Gabor. Antrenor este Dan Stăniloaie, iar Daniel Bălăiţă este  preparatorul fizic al echipei.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate