Tinerii artişti braşoveni, promovaţi de Ricardo Caria

riccardo-caria-trustDupă ce a străbătut țara cu spectacolul ”Trust your Art”, Ricardo Caria îl aduce și la Braşov, unde va susţine tinerele talente in debutul lor.

Alături de echipa sa a creat condiţii pentru ca aceşti tineri sa işi demonstreze talentul şi munca în faţa unui public numeros.

“Arta nu este un lucru, este o cale!” Calea prin care visele se transformă în realitatate, sufletul se înalţa, oamenii se redescoperă şi dăruiesc celorlalţi bucăţi de suflet! Atâţi tineri talentaţi în jurul nostru, atât potenţial nedescoperit, atâtea poveşti ce merită spuse şi ascultate, încât e păcat sa nu ne oprim pentru o clipă, sa ne plecăm urechea şi să ascultăm…”

Acesta este scopul concertului “Trust Your ART”. Descoperirea potenţialului tinerilor din Braşov ce merită promovaţi! Impreună vor urca pe scenă pentru a fi aproape de dumneavoastră!

Tineri ce studiaza muzică şi dans au nevoie de susţinere pentru a se acomoda cu publicul live, vor cânta poate pentru prima dată alături de o formaţie, vor dansa, işi vor spune poveştile în unicul mod în care sunt capabili să o facă! Prin ARTĂ!

De data asta ei sunt invitaţii mei şi împreună o sa ne distrăm de minune la SALA REDUTA, 18 DECEMBRIE. ORA 18.
Foto: centrulculturalreduta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.