România este în pericol! Rusia vrea extinderea socialismului în toată Europa de Est!

harta-europaDupă alegerile din Republica Moldova ne putem da seama că boicotarea alegerilor prezidențiale prin „umilirea” diasporei este un scenariu pus la punct de către Moscova. La fel a fost și în 2014. PSD, pe același model rusesc a dorit să ”pună mâna” pe România și să o pună la dispoziție „fratelui mai mare”: Rusia.

Nu îmi vine să cred că la  29 de ani de la REVOLTA de la BRAȘOV, atunci când au murit zeci de oameni, în România să apară pericolul SOCIALISMULUI. Nu credeam că așa cum arată România astăzi, înconjurată de țări în care regimurile sunt controlate de Rusia, ne mai putem întoarce la „pericolul ciumei comuniste”. Trist dar ADEVĂRAT! 

Singura șansă ca România să rămână pe drumul ei european este ca pe 11 decembrie românii să răspundă prin votul lor dorinței de a rămâne un stat EUROPEAN. Un stat în care valorile și principiile democrației  și ale statului de drept sunt respectate. O Românie în care drepturile cetățenești sunt respectate. O Românie europeană.

Brașovenii prin tot sacrificiul pe care l-au demonstrat acum 29 de ani când au avut curajul să se ridice împotriva regimului comunist, generând toate acțiunile care au condus la ceea ce a urmat în 1989  – înlăturarea regimului dictatorial, sunt adepții dreptei, adepții principiilor doctrinare liberale.

Încă putem opri PERICOLUL noului socialism!

dragos-david Fac un apel la toți brașovenii ca pe 11 decembrie, prin VOTUL LOR să se opună reinstaurării comunismului în România.

România trebuie să meargă ÎNAINTE PE DRUMUL EI EUROPEAN!

Dragoș David

Comandat de PNL Brașov Produs de Seed Media SRL COD AEP 11160004 

Leave a Reply

Your email address will not be published.