Handbal: Corona, cantonament în Poiana Brașov, după ce și-a ratat obiectivele

handbal coronaPreşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a declarat, marţi, la o zi după înfrângerea suferită în faţa echipei SCM Craiova, scor 28-21, că deşi echipa nu şi-a îndeplinit obiectivul pe termen scurt, impus în urmă cu trei săptămâni, deciziile nu se vor lua „de pe o zi pe alta”, ci vor veni în urma unei analize a tuturor factorilor care au dus la acest lucru.

„La echipa de handbal lucrurile nu merg aşa cum ne dorim noi şi suporterii. Venim după un rezultat nedorit în compania Craiovei, care impune acea analiză de care am spus acum câteva săptămâni. Deciziile nu se vor lua însă de pe o zi pe alta, astfel că vom profita de faptul că am intrat în pauză competiţională şi vom analiza toate aspectele care ne-au dus aici. Cu siguranţă ceva trebuie schimbat în bine, pentru că nu ne putem permite să mai avem astfel de prestaţii precum au fost cele din ultimele meciuri”, a spus preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir.

Consiliul director al clubului Corona fixase ca obiectiv pentru echipa de handbal obţinerea a cel puţin 9 puncte în patru meciuri, lucru care nu s-a realizat.

După meciul cu SCM Craiova echipa de handbal va avea câteva zile libere, după care luni, 21 noiembrie, jucătoarele vor urca pentru 10 zile în Poiana Braşov, pentru un cantonament.

„Programul echipei rămâne cel stabilit înainte de meciul cu Craiova, nu se va schimba nimic. După câteva zile de pauză, datorată şi faptului că noi nu mai avem de jucat niciun meci oficial, echipa va avea un cantonament montan în care vor fi prezente toate fetele care nu vor fi convocate la lotul naţional”, a mai spus oficialul Coronei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.