Noi nu ne vindem Aeroportul…

pista aeroport inaugurareMinistrul Transporturilor, Sorin Petru Bușe, a anunțat joi că s-a decis începerea procedurilor de preluare a Aeroportului Arad de către ministerul de resort, de la Consiliul Județean, urmând ca acesta să fuzioneze cu Aeroportul Timișoara în vederea dezvoltării unui aeroport regional în subordinea ministerului.

La finalul unei vizite pe care a făcut-o la Arad, întâlnindu-se cu reprezentanții primăriei, Consiliului Județean și ai aeroportului, ministrul Bușe a menționat presei că în urma discuțiilor purtate cu aceștia, s-a stabilit ca aeroportul să fie preluat de Ministerul Transporturilor, însă autoritățile locale „mai trebuie să rezolve câteva chestiuni administrative”.
La Braşov, a existat iniţiativa ca Aeroportul de la Braşov să fie preluat de Ministerul Transporturilor, care administrează Compania Naţională „Aeroporturi Bucureşti” – S.A., iar prin această mișcare se finanța de la Guvern finalizarea investiției.
Dar, așa cum nu ne-am vândut uzinele, că nu ne vindem țara, nu dăm nici Aeroportul de la Ghimbav din mână, ca să nu li se încurce interesele băieților deștepți din Brașov.
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.